-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yutong Ye, Zeyi Ai, Ronglin Li, Yang Tian, Yiyang Yang
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
مصطلحات موضوعية: Tea powder, Different types, Quality components, Volatile components, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Dandan QIN, Junli CHEN, Bo LI, Chendong PAN, Qiushuang WANG, Kaixing FANG, Hongjian LI, Erdong NI, Xiaohui JIANG, Qing WANG, Hualing WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 17, Pp 316-323 (2023)
مصطلحات موضوعية: kucha, theacrine, processing suitability, sensory evaluation, quality components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Li Lu, Jinxian Liu, Wenneng Zhang, Xi Cheng, Bo Zhang, Yiyang Yang, Youxiong Que, Yuanhua Li, Xinghui Li
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1373 (2024)
مصطلحات موضوعية: Wuyi black tea, processing, quality components, polyphenoloxidase, cellulase, gene expression, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: WU Shimin, YU Qinyan, ZHU Jiayi, HUA Jinjie, SHEN Shuai, JIANG Yongwen, YUAN Haibo, LI Jia
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 6, Pp 301-310 (2023)
مصطلحات موضوعية: congou black tea, rolling speed, flavor quality, internal quality components, metabolomics, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-6-038.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Qiushuang WANG, Bingbing CAO, Qing WANG, Dandan QIN, Chendong PAN, Bo LI, Hongjian LI, Kaixing FANG, Erdong NI, Xiaohui JIANG, Hualing WU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 15, Pp 279-288 (2022)
مصطلحات موضوعية: purple tea, processing suitability, quality components, sensory evaluation, catechin, anthocyanin, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yuxin KANG, Yongkuai CHEN, Liangde XIAO, Shuilan LIAO, Jian ZHAO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 12, Pp 291-298 (2022)
مصطلحات موضوعية: tieguanyin, processing procedure, aroma, quality components, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohsen Delbary Ragheb, Ali Esmaeilzadeh Magharri, Amir reza Keyghobadi., Afsaneh Tavangare Hmzeh Kolaei.
المصدر: بررسیهای حسابداری و حسابرسی, Vol 29, Iss 2, Pp 264-286 (2022)
مصطلحات موضوعية: audit quality components, grounded theory, independent auditing, stakeholders, Accounting. Bookkeeping, HF5601-5689, Finance, HG1-9999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://acctgrev.ut.ac.ir/article_88664_7a2fbfaaae2e143f2142bb85c475fb62.pdfTest; https://doaj.org/toc/2645-8020Test; https://doaj.org/toc/2645-8039Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Toloue Keybollahi, Nahid Havassi Somar, Adis Kraskian Mujembari, Mohsen Mansoobifar, Arezoo TariMoradi
المصدر: Taḥqīqāt-i ̒Ulūm-i Raftārī, Vol 20, Iss 1, Pp 32-47 (2022)
مصطلحات موضوعية: meta-analysis, dialectical behavior therapy, schema therapy, marital quality components, Psychiatry, RC435-571, Neurophysiology and neuropsychology, QP351-495
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Lidija Milenković, Zoran S. Ilić, Ljubomir Šunić, Nadica Tmušić, Ljiljana Stanojević, Jelena Stanojević, Dragan Cvetković
المصدر: Saudi Journal of Biological Sciences, Vol 28, Iss 11, Pp 6532-6543 (2021)
مصطلحات موضوعية: Thymus vulgaris L., Origanum majorana L., Origanum vulgare L., Shading, Quality components, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1319562X2100591XTest; https://doaj.org/toc/1319-562XTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: El-Kassar, Abdul-Nasser, Ishizaka, Alessio, Temouri, Yama, Al Sagheer, Abdullah, Vaz, Daicy
المصدر: The International Journal of Logistics Management, 2020, Vol. 32, Issue 2, pp. 320-336.