-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Erdi Eren, Murat Reis Akkaya
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 3, Pp 216-223 (2024)
مصطلحات موضوعية: pseudocereals, bakery products, volatile compounds, fortified bread, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-202403-0003_effect-of-different-forms-of-buckwheat-addition-on-the-physicochemical-and-sensory-properties-of-bread.phpTest; https://doaj.org/toc/1212-1800Test; https://doaj.org/toc/1805-9317Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Maribel Valenzuela González, José Luis Cárdenas López, Armando Burgos Hernández, Norma Julieta Salazar López, Manuel Viuda Martos, Alan Amado Ruiz Hernández, Rosario Maribel Robles Sánchez
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 21, Iss 1, Pp 751-759 (2023)
مصطلحات موضوعية: Healthy diet, bioactive compounds, pseudocereals, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
3كتاب
المؤلفون: Singh, Nisha, Ujinwal, Megha, Paikray, Debasish
مصطلحات موضوعية: Pseudocereals - Recent Advances and New Perspectives
العلاقة: https://mts.intechopen.com/articles/show/titleTest/pseudocereals-as-treasures-of-nutritional-and-nutraceutical-compounds
الإتاحة: https://doi.org/10.5772/intechopen.113369Test
https://mts.intechopen.com/articles/show/titleTest/pseudocereals-as-treasures-of-nutritional-and-nutraceutical-compounds -
4كتاب
المؤلفون: Kenari, Reza Esmaeilzadeh, Azizkhani, Maryam
مصطلحات موضوعية: Pseudocereals - Recent Advances and New Perspectives
الإتاحة: https://doi.org/10.5772/intechopen.111646Test
https://mts.intechopen.com/articles/show/title/quinoa-and-its-antioxidant-and-nutritional-properties-and-application-in-the-food-industryTest -
5دورية أكاديمية
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 13, p 5684 (2024)
مصطلحات موضوعية: seeds, cereals, pseudocereals, advanced glycation end products (AGEs), glycation, in vitro glycation inhibitors, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mesías, Marta, Holgado, Francisca, Olombrada, Elena, Morales, F. J.
المساهمون: Ministerio de Ciencia e Innovación (España), Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades (España), Agencia Estatal de Investigación (España), European Commission
مصطلحات موضوعية: Seeds, Cereals, Pseudocereals, Advanced glycation end products (AGEs), Glycation, In vitro glycation inhibitors, Carbonyl trapping, Phenolic compounds
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; info:eu-repo/grantAgreement/AEI/Plan Estatal de Investigación Científica y Técnica y de Innovación 2021-2023/PID2022-137697NB-I00/ES/REEVALUACION DEL RIESGO ASOCIADO AL CONTENIDO DE ACRILAMIDA EN ALIMENTOS DE BASE CEREAL CONSIDERANDO EL EFECTO DE LA COMPOSICION Y MATRIZ ALIMENTARIA SOBRE SU BIOACCESIBILIDAD/; Publisher's version; The underlying dataset has been published as supplementary material of the article in the publisher platform at DOI 10.3390/app14135684; https://doi.org/10.3390/app14135684Test; Sí; Applied Sciences 14(13): 5684 (2024); http://hdl.handle.net/10261/362309Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Zarzecka, Krystyna, Ginter, Agnieszka, Mystkowska, Iwona
المصدر: HERBALISM; Tom 10 Nr 1 (2024): HERBALISM; 138-148 ; 2450-4963
مصطلحات موضوعية: cereals, pseudocereals, gluten, gluten free products, rośliny zbożowe, pseudozboża, produkty bezglutenowe
وصف الملف: application/pdf
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Paucar-Menacho, Luz María, Schmiele, Marcio, Vásquez Guzmán, Juan Carlos, Moreira Rodrigues, Sander, Simpalo Lopez, Wilson Daniel, Castillo-Martínez, Williams Esteward, Martínez-Villaluenga, Cristina
المساهمون: Consejo Nacional de Ciencia, Tecnología e Innovación Tecnológica (Perú), Fondo Nacional de Desarrollo Científico, Tecnológico y de Información Tecnológica (Perú)
مصطلحات موضوعية: Sprouted pseudocereals, Optimization, Formulation, Color, Cooking, Texture, Pasta
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Publisher's version; https://doi.org/10.3390/foods13020353Test; Sí; Foods 13(2): 353 (2024); http://hdl.handle.net/10261/358728Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Luz María Paucar-Menacho, Marcio Schmiele, Juan Carlos Vásquez Guzmán, Sander Moreira Rodrigues, Wilson Daniel Simpalo-Lopez, Williams Esteward Castillo-Martínez, Cristina Martínez-Villaluenga
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 2, p 353 (2024)
مصطلحات موضوعية: sprouted pseudocereals, formulation, cooking, pasta, texture, color, Chemical technology, TP1-1185
العلاقة: https://www.mdpi.com/2304-8158/13/2/353Test; https://doaj.org/toc/2304-8158Test; https://doaj.org/article/7caa007b08a64260bfe20cd1514ab61dTest
الإتاحة: https://doi.org/10.3390/foods13020353Test
https://doaj.org/article/7caa007b08a64260bfe20cd1514ab61dTest -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Vasundhara Rao, Amrita Poonia
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
مصطلحات موضوعية: Pseudocereals, Amino acids, Quinoa, Protein extraction, Gluten free, Amaranth, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test