-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shengru Yang, Yinchen Hou, Jihong Huang, Qiushuang Zhang, Aimei Liao, Xiaolin Shen, Xiaoqing Yuan, Mengxing Lu
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3241-3260 (2023)
مصطلحات موضوعية: Wheat protein hydrolyzate, selenium, chelate, structure, Function, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mardiyah, Ulfatul, Jasila, Ismi, Arianty, Devi
المصدر: Samakia : Jurnal Ilmu Perikanan; Vol. 15 No. 1 (2024): Samakia: Jurnal Ilmu Perikanan; 69-75 ; Samakia : Jurnal Ilmu Perikanan; Vol 15 No 1 (2024): Samakia: Jurnal Ilmu Perikanan; 69-75 ; 2503-2283 ; 2086-3861 ; 10.35316/jsapi.v15i1
مصطلحات موضوعية: trash fish, protein hydrolyzate, flavoring, ikan rucah, hidrolisat protein, penyedap rasa
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://journal.ibrahimy.ac.id/index.php/JSAPI/article/view/4781/2185Test; https://journal.ibrahimy.ac.id/index.php/JSAPI/article/view/4781Test
الإتاحة: https://doi.org/10.35316/jsapi.v15i1.4781Test
https://doi.org/10.35316/jsapi.v15i1Test
https://journal.ibrahimy.ac.id/index.php/JSAPI/article/view/4781Test -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Andi Nur Faiziah Palla, Metusalach, Nursinah Amir
المصدر: International Journal of Applied Biology, Vol 6, Iss 2, Pp 222-229 (2022)
مصطلحات موضوعية: grouper fish, enzyme bromelain, protein hydrolyzate, Microbiology, QR1-502, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.unhas.ac.id/index.php/ijoab/article/view/24091Test; https://doaj.org/toc/2580-2410Test; https://doaj.org/toc/2580-2119Test
-
4دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 187-203 (2022)
مصطلحات موضوعية: ribbon fish protein, protein size, secondary structure, dpph, protein hydrolyzate, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Tan Hui Yan, Sue Lian Mun, Jia Lin Lee, Seng Joe Lim, Nur Aliah Daud, Abdul Salam Babji, Shahrul Razid Sarbini
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 252-277 (2022)
مصطلحات موضوعية: edible bird’s nest, protein hydrolyzate, glycoprotein, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: C.S. Hamit, K.C. Nam, E.D.N.S. Abeyrathne
المصدر: Applied Phycology, Vol 3, Iss 1, Pp 73-82 (2022)
مصطلحات موضوعية: Bioactive peptides, functional properties, protein hydrolyzate, Ulva lactuca, Sargassum crassifolium, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691, Environmental sciences, GE1-350
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2638-8081Test
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Animal Production: Indonesian Journal of Animal Production, Vol 24, Iss 2, Pp 97-103 (2022)
مصطلحات موضوعية: chicken slaughterhouse, protein hydrolyzate, antioxidant, feed additive, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://animalproduction.id/index.php/JAP/article/view/133Test; https://doaj.org/toc/1411-2027Test; https://doaj.org/toc/2541-5875Test
-
8كتاب
المؤلفون: Souza, Ayla Jordânia Oliveira Castro de
المساهمون: Pires, Caroline Roberta Freitas, Santos, Viviane Ferreira dos
مصطلحات موضوعية: Hidrolisado proteico, Peixe, Carne Mecanicamente Separada, Empanado, Protein hydrolyzate, Fish, Mechanically Separated Meat, Breaded, CNPQ::CIENCIAS DA SAUDE::NUTRICAO
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: SOUZA, Ayla Jordânia Oliveira Castro de. Hidrólise enzimática para agregação de valor a Carne Mecanicamente Separada (CMS) de tambatinga (colossoma macropomum, piaractus brachypomus), e sua inclusão em empanados de peixe. 30f. Monografia (Graduação). Curso de Nutrição. Universidade Federal do Tocantins. Palmas, 2022.; http://hdl.handle.net/11612/5921Test
الإتاحة: http://hdl.handle.net/11612/5921Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jenny Ann John, Bikash C. Ghosh
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 3, Iss 1, Pp 1-13 (2021)
مصطلحات موضوعية: Whey protein hydrolyzate, Enriched milk, Electrophoresis, ACE inhibition activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Luis Olivera‐Montenegro, Ivan Best, Alonso Gil‐Saldarriaga
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 1, Pp 574-582 (2021)
مصطلحات موضوعية: antioxidant activity, enzymatic hydrolysis, protein hydrolyzate, quinoa, supercritical fluid, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test