يعرض 1 - 10 نتائج من 135 نتيجة بحث عن '"Pino, Alessandra"', وقت الاستعلام: 0.89s تنقيح النتائج
  1. 1
    رسالة جامعية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Calabrese, Francesco Maria, Russo, Nunziatina, Celano, Giuseppe, Pino, Alessandra, Lopreiato, Vincenzo, Litrenta, Federica, Di Bella, Giuseppa, Liotta, Luigi, De Angelis, Maria, Caggia, Cinzia, Randazzo, Cinzia L

    مصطلحات موضوعية: PUFA, Dairy products, Microbiota, Olive cake, Volatilome

    وصف الملف: ELETTRONICO

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/pmid/36726372; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000919280000001; volume:14 - art. numb. 1112328; firstpage:1; lastpage:13; numberofpages:13; journal:FRONTIERS IN MICROBIOLOGY; https://hdl.handle.net/11570/3250973Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85147165342; https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2023.1112328/fullTest

  4. 4
    دورية أكاديمية

    العلاقة: Fazio, E., Bionda, A., Chiofalo, V., La Fauci, D., Randazzo, C., Pino, A., Crepaldi, P., Attard, G., Liotta, L., Lopreiato, V. (2023). Effects of dietary enrichment with olive cake on the thyroid and adrenocortical responses in growing beef calves. Animals, 13(13), 2120.; https://www.um.edu.mt/library/oar/handle/123456789/111138Test

  5. 5
    دورية أكاديمية

    العلاقة: Foti, Paola; Russo, Nunziatina; Randazzo, Cinzia L.; Choupina, Altino; Pino, Alessandra; Caggia, Cinzia; Romeo, Flora V. (2023). Profiling of phenol content and microbial community dynamics during pâté olive cake fermentation. Food Bioscience. ISSN 2212-4292. 52, p. 1-9; http://hdl.handle.net/10198/26717Test

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Ministero dell'Università e della Ricerca

    المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture ; volume 104, issue 7, page 3823-3833 ; ISSN 0022-5142 1097-0010

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10
    دورية أكاديمية