-
1
المؤلفون: Olsmats, Eleonora, Rennie, Adrian R., 1957
المصدر: Advances in Colloid and Interface Science. 326
مصطلحات موضوعية: Pea protein, Food applications, Pickering stabilizers, Emulsion stability, Ternary phase map
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:uu:diva-530455Test
https://doi.org/10.1016/j.cis.2024.103123Test
https://uu.diva-portal.org/smash/get/diva2:1865611/FULLTEXT01.pdfTest -
2
المؤلفون: Zhao, Yadong, 1985, Wei, Kun, Chen, Junliang, Wei, Ganping, Li, Jiajia, Zheng, Bin, Song, Yan, Gao, Pingping, Zhou, Rusen
المصدر: Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie. 198
مصطلحات موضوعية: Gel property, Gelation, Pea protein, Soy isolate protein, Surimi gel, Wheat gluten
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:kth:diva-345743Test
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116045Test -
3
المؤلفون: Karlsson, Jakob, Lopez-Sanchez, Patricia, Marques, Tatiana, Hyötyläinen, Tuulia, Castro-Alves, Victor, Krona, Annika, Ström, Anna
المصدر: Food Hydrocolloids. 150
مصطلحات موضوعية: In vitro human colonic fermentation, Microstructure, Pea hull fibre, Pea protein, Rheology, Yellow pea, Ammonia, Chemical properties, Elasticity, Fatty acids, Fermentation, Fibers, Gelation, Heat treatment, Light scattering, Proteins, Batch fermentation, Fiber protein, In-vitro, Inocula, Pea hull fiber, Pea proteins, Physicochemical property, Shorter chains
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-71907Test
https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2024.109732Test
https://ri.diva-portal.org/smash/get/diva2:1839981/FULLTEXT01.pdfTest -
4
المؤلفون: Gültekin Subasi, Büsra, 1986, Forghani Targhi, Bita, 1973, Abdollahi, Mehdi, 1985
المصدر: Mot en holistisk och hållbar svensk värdekedja för ärtbioraffinaderi (100% ärt) Journal of Food Composition and Analysis. 128
مصطلحات موضوعية: Beany flavor, Volatile off-flavors, Pea protein, Antinutrients, Pea varieties
وصف الملف: electronic
الوصول الحر: https://research.chalmers.se/publication/539701Test
https://research.chalmers.se/publication/539701/file/539701_Fulltext.pdfTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rui P. Queirós, Nicole Moreira, Carlos A. Pinto, Liliana G. Fidalgo, Jorge A. Saraiva, José A. Lopes-da-Silva
المصدر: Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 213-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: high-pressure processing, transglutaminase, pea protein isolates, Chemical technology, TP1-1185, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Macromol, Vol 4, Iss 2, Pp 227-239 (2024)
مصطلحات موضوعية: interfacial viscoelasticity, crosslinking, vegetable proteins, pea protein, enzyme, Chemical technology, TP1-1185, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Jing LIU, Na JIN, Chunqin SHI, Yongshuang LI, Qingsheng DENG, Xuanfei LUO, Yan LIU, Baojun YANG, Long NIE
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 8, Pp 216-226 (2024)
مصطلحات موضوعية: plant-based meat, pea protein, formula optimized, texture properties, in vitro digestion, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8مؤتمر
المؤلفون: Othmeni, Ines, Blecker, Christophe, Karoui, Romdhane
المصدر: Sustainable Protein Forum, Montréal, Canada [CA], 28/04/2024 - 01/05/2024
مصطلحات موضوعية: PEA PROTEIN, structure, analytical methods, spectroscopy, spectrometry, calorimetry, Life sciences, Food science, Sciences du vivant, Sciences des denrées alimentaires
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/318526Test
-
9مؤتمر
المؤلفون: Othmeni, Ines, Blecker, Christophe, Karoui, Romdhane
المصدر: Sustainable Protein Forum, Montréal, Canada [CA], 28/04/2024 - 01/05/2024
مصطلحات موضوعية: pea protein, foaming properties, foamscan, structure, Life sciences, Food science, Sciences du vivant, Sciences des denrées alimentaires
وصف الملف: 1
الوصول الحر: https://orbi.uliege.be/handle/2268/318524Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Chao Zhang, Yu Zhang, Bin Qiu, Zhenhua Liu, Xueyan Gao, Nan Zhang, Xia Liu, Shasha Qi, Lingfei Li, Wei Liu
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 107, Iss , Pp 106936- (2024)
مصطلحات موضوعية: W1/O/W2 emulsion, Pea protein, Ultrasound treatment, Lactobacillus plantarum, Pectin, In-vitro simulated gastrointestinal digestion, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417724001846Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test