-
1دورية أكاديمية
العنوان البديل: Analysis of Sensory Characteristics of Luncheon Meat after Boiling in Hot Pot Based on Instrument Measurement. (English)
المصدر: China Condiment; Jan2024, Vol. 49 Issue 1, p151-157, 7p
مصطلحات موضوعية: LUNCHEONS, PRECOOKED meat, FACE perception, SMELL, SENSES
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: DeBeer, John1 john.debeer@thaiunion.com, Nolte, Fred2, Lord, Christopher W.3, Colton, James4, Colley, Javier5, Weddig, Lisa6
المصدر: Food Protection Trends. Sep/Oct2017, Vol. 37 Issue 5, p340-352. 13p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD safety, PRECOOKED meat, TUNA, HISTAMINE, HAZARD Analysis & Critical Control Point (Food safety system), COOKING
الشركة/الكيان: UNITED States. Food & Drug Administration
-
3دورية
المؤلفون: Finkel, Ed
المصدر: Meatingplace. Dec2018, Issue 12, p146-152. 5p.
مصطلحات موضوعية: *MEAT industry, PRECOOKED meat, PROTEIN content of meat
مصطلحات جغرافية: UNITED States
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hygreeva, Desugari1 hayagreevafoodtech@gmail.com, Pandey, M.C.1, Chauhan, O.P.1
المصدر: Journal of Food Processing & Preservation. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 13p.
مصطلحات موضوعية: PRECOOKED meat, CHICKENS, WHEAT germ oil, WHEAT bran, GRAPE seeds
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hollenbeck, Jace J.1, Apple, Jason K.1 japple@uark.edu, Yancey, Janeal W.S.1, Johnson, Tim M.1, Kerns, Kaleigh N.1, Young, Ashley N.1
المصدر: Meat Science. Feb2019, Vol. 148, p41-49. 9p.
مصطلحات موضوعية: *PRECOOKED meat, *COLOR of meat, *MEAT storage, *MEAT quality, *MEAT analysis
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: DeBeer, John1 jdebeer@cosintl.com, Nolte, Fred2, Lord, Christopher W.3
المصدر: Food Protection Trends. Nov/Dec2015, Vol. 35 Issue 6, p448-460. 13p.
مصطلحات موضوعية: *FOOD industry, *TUNA industry, TUNA, PRECOOKED meat, PREPARED foods
-
7دورية
المصدر: SN: Supermarket News. Aug2015, Vol. 63 Issue 8, p21-25. 4p. 4 Charts.
مصطلحات موضوعية: *SUPERMARKETS, *PRICES, CARBONATED beverages, PRECOOKED meat
مصطلحات جغرافية: UNITED States
-
8دورية
المؤلفون: Hogan, Meghan
المصدر: Private Label Store Brands. Nov2013, Vol. 35 Issue 11, p104-108. 4p.
مصطلحات موضوعية: *RETAIL industry, *FOOD packaging, *MARKETING, CHEESE, PRECOOKED meat, PRECOOKED meat -- Flavor & odor, CHEESE flavor & odor, NUTRITIONAL value
مصطلحات جغرافية: UNITED States
-
9رسالة جامعية
المؤلفون: Jiménez Martín, Estefanía
مرشدي الرسالة: Antequera Rojas, María Teresa, Ruíz Carrascal, Jorge, Pérez Palacios, María Trinidad, Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
مصطلحات موضوعية: Microencapsulación, Ácidos grasos, Ácidos grasos poliinsaturados, Precocinados cárnicos, Microencapsulation, Polyunsaturated fatty acids, Precooked meat products
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10662/4155Test
-
10رسالة جامعية
مرشدي الرسالة: Antequera Rojas, María Teresa, Ruíz Carrascal, Jorge, Pérez Palacios, María Trinidad, Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos
مصطلحات موضوعية: Microencapsulación, Ácidos grasos, Ácidos grasos poliinsaturados, Precocinados cárnicos, Microencapsulation, Polyunsaturated fatty acids, Precooked meat products, 3309.14 Elaboración de Alimentos
الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10662/4155Test