-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: V. Yu. Kornienko, T. A. Fomina, M. Yu. Minaev
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 7, Iss 2, Pp 131-137 (2022)
مصطلحات موضوعية: test system, polymerase chain reaction, microanalysis systems, genetic sequences, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.meatjournal.ru/jour/article/view/218Test; https://doaj.org/toc/2414-438XTest; https://doaj.org/toc/2414-441XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: T. A. Fomina, M. G. Kuleshova, M. Yu. Minaev, E. A. Konorov
المصدر: Пищевые системы, Vol 5, Iss 2, Pp 80-93 (2022)
مصطلحات موضوعية: species composition, fish identification, dna, molecular diagnostics, next generation sequencing (ngs), pcr, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.fsjour.com/jour/article/view/154Test; https://doaj.org/toc/2618-9771Test; https://doaj.org/toc/2618-7272Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sergey I. Suchkov, Irina V. Arkhangelskaja, Andrey I. Arkhangelskiy, Aleksey V. Bakaldin, Irina V. Chernysheva, Arkady M. Galper, Oleg D. Dalkarov, Andrey E. Egorov, Maxim D. Kheymits, Mikhail G. Korotkov, Aleksey A. Leonov, Svetlana A. Leonova, Alexandr G. Malinin, Vladimir V. Mikhailov, Pavel Yu Minaev, Nikolay Yu. Pappe, Mikhail V. Razumeyko, Nikolay P. Topchiev, Yuri T. Yurkin
المصدر: Universe, Vol 9, Iss 8, p 369 (2023)
مصطلحات موضوعية: gamma-ray emission, gamma-ray telescope, gamma-ray bursts, dark matter particles, cosmic-ray electron + positron fluxes, Elementary particle physics, QC793-793.5
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: V. Yu. Kornienko, M. Yu. Minaev
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 6, Iss 3, Pp 259-268 (2021)
مصطلحات موضوعية: food additives, sweeteners, microbiome, microbiota, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.meatjournal.ru/jour/article/view/189Test; https://doaj.org/toc/2414-438XTest; https://doaj.org/toc/2414-441XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: N. L. Vostrikova, M. Yu. Minaev, K. G. Chikovani
المصدر: Пищевые системы, Vol 4, Iss 1, Pp 62-70 (2021)
مصطلحات موضوعية: turmeric, metals, chromium, lead chromate, dna, falsification of composition, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.fsjour.com/jour/article/view/103Test; https://doaj.org/toc/2618-9771Test; https://doaj.org/toc/2618-7272Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: K. A. Kurbakov, V. N. Zhulinkova, M. Yu. Minaev
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 5, Iss 3, Pp 28-31 (2020)
مصطلحات موضوعية: real-time pcr, brassica juncea, brassica nigra, sinapis alba, brassicaceae, allergens, food products, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.meatjournal.ru/jour/article/view/145Test; https://doaj.org/toc/2414-438XTest; https://doaj.org/toc/2414-441XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: T. A. Fomina, V. Yu. Kornienko, M. Yu. Minaev
المصدر: Пищевые системы, Vol 3, Iss 3, Pp 32-41 (2020)
مصطلحات موضوعية: dna analysis, molecular diagnostics, pcr, sequencing, sampling, species identification, adulteration, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.fsjour.com/jour/article/view/79Test; https://doaj.org/toc/2618-9771Test; https://doaj.org/toc/2618-7272Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: K. A. Kurbakov, E. A. Konorov, V. N. Zhulinkova, M. Yu. Minaev
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 4, Iss 4, Pp 23-27 (2019)
مصطلحات موضوعية: real-time pcr, glycine max, species identification, food processing, dna degradation, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.meatjournal.ru/jour/article/view/126Test; https://doaj.org/toc/2414-438XTest; https://doaj.org/toc/2414-441XTest
-
9تقرير
المؤلفون: S B Pandey, Y Hu, Ao J Castro-Tirado, A S Pozanenko, R Sánchez-Ramírez, J Gorosabel, S Guziy, M Jelinek, J C Tello, S Jeong, S R Oates, B-B Zhang, E D Mazaeva, A A Volnova, P Yu Minaev, H J van Eerten, M D Caballero-García, D Pérez-Ramírez, M Bremer, J-M Winters, I H Park, A Nicuesa Guelbenzu, S Klose, A Moskvitin, V V Sokolov, E Sonbas, A Ayala, J Cepa, N Butler, E Troja, A M Chernenko, S V Molkov, A E Volvach, R Ya Inasaridze, Sh A Egamberdiyev, O Burkhonov, I V Reva, K A Polyakov, A A Matkin, A L Ivanov, I Molotov, T Guver, A M Watson, A Kutyrev, W H Lee, O Fox, O Littlejohns, A Cucchiara, J Gonzalez, M G Richer, C G Román-Zúñiga, N R Tanvir, J S Bloom, J X Prochaska, N Gehrels, H Moseley, J A de Diego, E Ramírez-Ruiz, E V Klunko, Y Fan, X Zhao, J Bai, Ch Wang, Y Xin, Ch Cui, N Tungalag, Z-K Peng, Amit Kumar, Rahul Gupta, Amar Aryan, Brajesh Kumar, L N Volvach, G P Lamb, A F Valeev
المصدر: Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. 485(4):5294-5318
الوصول الحر: https://ntrs.nasa.gov/citations/31847677290345Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mihail Yu. Minaev, Anzhelika A. Makhova
المصدر: Теория и практика переработки мяса, Vol 3, Iss 2, Pp 40-52 (2018)
مصطلحات موضوعية: gene expression, prokaryotes, pcr, assay, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.meatjournal.ru/jour/article/view/91Test; https://doaj.org/toc/2414-438XTest; https://doaj.org/toc/2414-441XTest