يعرض 1 - 10 نتائج من 309 نتيجة بحث عن '"Overgaard, Michael T"', وقت الاستعلام: 1.82s تنقيح النتائج
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
    دورية أكاديمية

    المصدر: Crotti , L , Spazzolini , C , Nyegaard , M , Overgaard , M T , Kotta , M-C , Dagradi , F , Sala , L , Aiba , T , Ayers , M D , Baban , A , Barc , J , Beach , C M , Behr , E R , Bos , J M , Cerrone , M , Covi , P , Cuneo , B , Denjoy , I , Donner , B , Elbert , A , Eliasson , H , Etheridge , S P , Fukuyama , M , Girolami ....

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Pediatrics, School of Medicine

    المصدر: PMC

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: European Heart Journal; Crotti L, Spazzolini C, Nyegaard M, et al. Clinical presentation of calmodulin mutations: the International Calmodulinopathy Registry. Eur Heart J. 2023;44(35):3357-3370. doi:10.1093/eurheartj/ehad418; https://hdl.handle.net/1805/39276Test

  7. 7
    دورية أكاديمية

    المصدر: Varona , E , García-Moreno , P J , Echers , S G , Olsen , T H , Marcatili , P , Guardiola , F , Overgaard , M T , Hansen , E B , Jacobsen , C & Yesiltas , B 2023 , ' Antioxidant peptides from alternative sources reduce lipid oxidation in 5% fish oil-in-water emulsions (pH 4) and fish oil-enriched mayonnaise ' , Food Chemistry , vol. 426 , 136498 . https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2023.136498Test

    وصف الملف: application/pdf

  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية

    المصدر: Yesiltas , B , Soria Caindec , A M , García-Moreno , P J , Echers , S G , Olsen , T H , Jones , N C , Hoffmann , S V , Marcatili , P , Overgaard , M T , Hansen , E B & Jacobsen , C 2023 , ' Physical and oxidative stability of fish oil-in-water emulsions stabilized with emulsifier peptides derived from seaweed, methanotrophic bacteria and potato proteins ' , Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects , vol. 663 , 131069 . https://doi.org/10.1016/j.colsurfa.2023.131069Test

    وصف الملف: application/pdf

  10. 10
    دورية أكاديمية

    المصدر: Bjørlie , M , Yesiltas , B , García-Moreno , P J , Espejo-Carpio , F J , Rahmani-Manglano , N E , Guadix , E M , Jafarpour , A , Hansen , E B , Marcatili , P , Overgaard , M T , Gregersen Echers , S & Jacobsen , C 2023 , ' Bioinformatically predicted emulsifying peptides and potato protein hydrolysate improves the oxidative stability of microencapsulated fish oil ' , Food Chemistry Advances , vol. 3 , 100441 . https://doi.org/10.1016/j.focha.2023.100441Test

    وصف الملف: application/pdf