-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Xin Jia, Hai-An Liu, Mi-Ya Su
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Infant formula, 5-hydroxymethylfurfural, non-enzymatic browning, docosahexaenoic acid, color, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
العلاقة: https://doaj.org/toc/1947-6337Test; https://doaj.org/toc/1947-6345Test; https://doaj.org/article/4d7cd3d024af4ee3a654c3c114e3d2c8Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1080/19476337.2023.2290072Test
https://doaj.org/article/4d7cd3d024af4ee3a654c3c114e3d2c8Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Shanlin LI, Yan ZHANG, Na LIAO, Lihuang ZHONG, Jiajia WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 13, Pp 434-444 (2022)
مصطلحات موضوعية: chinese yam, enzymatic browning, non-enzymatic browning, browning mechanism, the control technology, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhiqi Liu, Xiaojie Zhou, Ming Wen, Zhouliang Gong, Bilian Lin, Liangzhong Zhao, Jianrong Wang
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: red sour soup, fermentation, non-enzymatic browning, polyphenol, path analysis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1092745/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 9, p 1788 (2023)
مصطلحات موضوعية: Maillard reaction, non-enzymatic browning, methylglyoxal, norfuraneol, furfural, α-dicarbonyl compounds, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Dan ZHU, Feixiang YAN, Libin ZHU, Gongxin YAN, Guangcai NIU, Zhixue NING, Wenyi WEI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 8, Pp 336-341 (2022)
مصطلحات موضوعية: sea buckthorn wine, storage, non-enzymatic browning, path analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
6دورية أكاديمية
مصطلحات موضوعية: Kinetic compensation, Non-enzymatic browning, Kinetic constants, Isoequilibrium temperature
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Reproducció del document publicat a: https://doi.org/10.17268/agrosci.2023.001Test; AgroScience Research, 2023, vol. 1, núm. 1, p. 3-11; https://doi.org/10.17268/agrosci.2023.001Test; https://repositori.udl.cat/handle/10459.1/464011Test
الإتاحة: https://doi.org/10.17268/agrosci.2023.001Test
https://repositori.udl.cat/handle/10459.1/464011Test -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lusani Norah Vhangani, Jessy Van Wyk
المصدر: Foods; Volume 12; Issue 3; Pages: 602
مصطلحات موضوعية: green rooibos, encapsulation, betacyclodextrin, polyphenols, hydroxymethyl furfural, non-enzymatic browning
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Food Physics and (Bio)Chemistry; https://dx.doi.org/10.3390/foods12030602Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Bork, Leon Valentin, Baumann, Maximilian, Stobernack, Tobias, Rohn, Sascha, Kanzler, Clemens
مصطلحات موضوعية: 500 Naturwissenschaften und Mathematik::540 Chemie::540 Chemie und zugeordnete Wissenschaften, Maillard reaction, non-enzymatic browning, methylglyoxal, norfuraneol, furfural, α-dicarbonyl compounds, pre-melanoidins, food browning, antioxidant colorants
وصف الملف: application/pdf; application/zip
العلاقة: https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/20190Test; https://doi.org/10.14279/depositonce-18988Test
الإتاحة: https://doi.org/10.14279/depositonce-18988Test
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/20190Test -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Bork, Leon Valentin, Rohn, Sascha, Kanzler, Clemens
مصطلحات موضوعية: 540 Chemie und zugeordnete Wissenschaften, non-enzymatic browning, hydroxycinnamic acids, phenolic compounds, 4-vinylcatechol, mass spectrometry, electrophilic aromatic substitution
وصف الملف: application/pdf; application/zip
العلاقة: https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/18172Test; https://doi.org/10.14279/depositonce-16965Test
الإتاحة: https://doi.org/10.14279/depositonce-16965Test
https://depositonce.tu-berlin.de/handle/11303/18172Test -
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mesías, Marta, Holgado, Francisca, Morales, F. J.
المساهمون: Comunidad de Madrid, European Commission
مصطلحات موضوعية: Breadcrumbs, Frying, Non-enzymatic browning, Acrylamide, Maillard reaction, Furfural, Hidroxymethylfurfural
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: #PLACEHOLDER_PARENT_METADATA_VALUE#; S2018/BAA-439/AVANSECAL-II-CM; Publisher's version; https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112357Test; Sí; Food Research International 164: 112357 (2023); http://hdl.handle.net/10261/286291Test; http://dx.doi.org/10.13039/100012818Test; http://dx.doi.org/10.13039/501100000780Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.foodres.2022.112357Test
https://doi.org/10.13039/100012818Test
https://doi.org/10.13039/501100000780Test
http://hdl.handle.net/10261/286291Test