-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Janarthanan, Gunasekaran1, Javith, S. Mohammed Akram1, Vignaesh, Dhanabalan2, Kumar, L. Vinoth3, Nagarajan, Muralidharan3, Xavier, K.A. Martin1, Nayak, Binaya Bhushan1, Balange, Amjad K.
المصدر: Indian Journal of Animal Research 57(3):386-391. 2023
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Reddy, P Ramakrishna, K. Hajare, Nikesh, Das, Oishi, K. Balange, Ajmad, Martin Xavier, K. A., Nayak, Binaya Bhushan
المصدر: Indian Journal of Fisheries; Vol. 70 No. 4 (2023) ; 0970-6011
مصطلحات موضوعية: Indian mackerel, Halobacterium salinarium, Haloarchaea, Maturation Salt fermentation
وصف الملف: application/pdf
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Gonugodugu, Praveen Kumar, Balange, Amjad Khansaheb, Nayak, Binaya Bhushan, K. A, Martin Xavier, H, Sanath Kumar, Gudipati, Venkateshwarlu
المصدر: Fishery Technology; Vol. 59 No. 4 (2022): Fishery Technology ; 2582-2632 ; 0015-3001
مصطلحات موضوعية: smoking, drying, fattyacids, aminoacids, quality, microbial
وصف الملف: application/pdf
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Affarin Tinku, D M, Xavier, K.A. Martin, Nayak, Binaya Bhushan, Krishna, V. Hari, Krishna, Gopal, Balange, Amjad Khansaheb
المصدر: Journal of Aquatic Food Product Technology ; volume 30, issue 7, page 826-834 ; ISSN 1049-8850 1547-0636
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Javith, Mohammed Akram, Balange, Amjad Khansaheb, Xavier, Martin, Hassan, Md. Aman, Sanath Kumar, H., Nayak, Binaya Bhushan, Krishna, Gopal
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology; 2022, Vol. 20 Issue 4, p336-349, 14p
مصطلحات موضوعية: WHITELEG shrimp, GLUTAMIC acid, AMINO acids, ASPARTIC acid, SALINE waters, BRACKISH waters
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Javith, Mohammed Akram, Balange, Amjad Khansaheb, Xavier, Martin, Hassan, Md. Aman, Sanath Kumar, H., Nayak, Binaya Bhushan, Krishna, Gopal
المساهمون: ICAR NAHEP
المصدر: Journal of Culinary Science & Technology ; volume 20, issue 4, page 336-349 ; ISSN 1542-8052 1542-8044
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Das, Oishi, Kumar, Sanath H., Nayak, Binaya Bhushan
المساهمون: Indian Council of Agricultural Research
المصدر: LWT ; volume 117, page 108688 ; ISSN 0023-6438
مصطلحات موضوعية: Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2019.108688Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643819310308?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0023643819310308?httpAccept=text/plainTest -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Dhanabalan, Vignaesh, Balange, Amjad Khansaheb, Nayak, Binaya Bhushan, Murthy, Lakshmi Narasimha, Asha, Kurukkan Kunnath, Xavier, Martin
المصدر: Journal of Experimental Zoology India; 2020Supplement, Vol. 23, p947-951, 5p
مصطلحات موضوعية: PROTEOLYTIC enzymes, CHITIN, PEPSIN, PROTEIN hydrolysates, PAPAIN, POLLUTION, HIGH temperatures
مصطلحات جغرافية: MAHARASHTRA (India)