-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Angela Gurev, Veronica Dragancea, Alexei Baerle, Natalia Netreba, Olga Boestean, Svetlana Haritonov, Boris Gaina
المصدر: Chemistry Journal of Moldova: General, Industrial and Ecological Chemistry, Vol 17, Iss 2, Pp 50-61 (2022)
مصطلحات موضوعية: antioxidant, flavonoid, grape seed, polyphenol, waste, Chemistry, QD1-999, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://cjm.ichem.md/sites/default/files/article_files/ChemJMold_10.19261cjm.2022.946-Gurev.pdfTest; https://doaj.org/toc/1857-1727Test; https://doaj.org/toc/2345-1688Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Natalia Netreba, Elisaveta Sandulachi, Artur Macari, Sergiu Popa, Ion Ribintev, Iuliana Sandu, Olga Boestean, Irina Dianu
المصدر: Horticulturae, Vol 10, Iss 2, p 137 (2024)
مصطلحات موضوعية: sea buckthorn, variety, productivity, Hippophae rhamnoides L., carotenoids, antimicrobial activity, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Aliona Ghendov-Mosanu, Natalia Netreba, Greta Balan, Daniela Cojocari, Olga Boestean, Viorica Bulgaru, Angela Gurev, Liliana Popescu, Olga Deseatnicova, Vladislav Resitca, Carmen Socaciu, Adela Pintea, Tamar Sanikidze, Rodica Sturza
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 3907 (2023)
مصطلحات موضوعية: Cucurbita moschata, shortbread cookies, biologically active compounds, antioxidant activity, antimicrobial activity, texture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Artur MACARI, Natalia NETREBA, Olga BOEȘTEAN, Iuliana SANDU, Irina DIANU
المصدر: Stiinta Agricola, Iss 1, Pp 51-55 (2021)
مصطلحات موضوعية: white sea buckthorn, varieties, dimensions, physical properties, organoleptic properties, Agriculture, Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://sa.uasm.md/index.php?journal=sa&page=article&op=view&path%5B%5D=735&path%5B%5D=757Test; https://doaj.org/toc/1857-0003Test; https://doaj.org/toc/2587-3202Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 10, p 1526 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef, aged meat, sensory and physicochemical indicators, texture parameters, information analysis, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6
المؤلفون: Tatiana Cusmenco, Elisaveta Sandulachi, Viorica Bulgaru, Artur Macari, Natalia Netreba, Iuliana Sandu, Irina Dianu
المصدر: Journal of Engineering Science. 30:140-153
مصطلحات موضوعية: General Medicine, General Chemistry
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b414e737c3632aa91be1519fb8ea60e1Test
https://doi.org/10.52326/jes.utm.2023.30Test(1).12 -
7