يعرض 1 - 10 نتائج من 314 نتيجة بحث عن '"Nardone Gianluca"', وقت الاستعلام: 1.16s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية

    المصدر: BIO Web of Conferences, Vol 7, p 03014 (2016)

    مصطلحات موضوعية: Microbiology, QR1-502, Physiology, QP1-981, Zoology, QL1-991

    وصف الملف: electronic resource

  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية

    وصف الملف: application/pdf

    العلاقة: Bio-based and applied economics (BAE); Bio-based and applied economics (BAE), 2022, Vol. 11, No. 2, pp. 123-130; http://hdl.handle.net/1814/74879Test; 11; 123; 130

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Viscecchia, Rosaria, Nocella, Giuseppe, DE DEVITIIS, Biagia, Bimbo, Francesco, Carlucci, Domenico, Seccia, Antonio, Nardone, Gianluca

    مصطلحات موضوعية: Nutrition claim, health claim, functional food, WTP, segmentation

    وصف الملف: ELETTRONICO

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000506917800043; volume:11(12), 2881; journal:NUTRIENTS; http://hdl.handle.net/11369/383807Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85075618441

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية

    وصف الملف: text

    العلاقة: https://centaur.reading.ac.uk/87491/1/Viscecchia_Nocella_et_al_2019.pdfTest; Viscecchia, R., Nocella, G. orcid:0000-0001-9625-6315 , De Devitiis, B., Bimbo, F., Carlucci, D., Seccia, A. and Nardone, G. (2019) Consumers’ trade-off between nutrition and health claims under Regulation 1924/2006: insights from a choice experiment analysis. Nutrients, 11 (12). 2881. ISSN 2072-6643 doi: https://doi.org/10.3390/nu11122881Test

  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10
    مؤتمر

    المساهمون: Autori Vari, Francesco Cubadda, Federica Aureli, Andrea Raggi, Maria Cristina Barea Toscan and Alberto Mantovani, Viscecchia, Rosaria, De Devitiis, Biagia, Carlucci, Domenico, Nardone, Gianluca

    مصطلحات موضوعية: no

    العلاقة: ispartofbook:Nanotechnologies and nanomaterials in the food sector and their safety assessment; Second National Conference. Nanotechnologies and nanomaterials in the food sector and their safety assessment. Istituto Superiore di Sanità. Rome, April 29, 2016; issue:P13; firstpage:37; lastpage:37; numberofpages:1; alleditors:Francesco Cubadda, Federica Aureli, Andrea Raggi, Maria Cristina Barea Toscan and Alberto Mantovani; http://hdl.handle.net/11586/171022Test