-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Nidia Aracely Chacón-Flores, Guadalupe Isela Olivas-Orozco, Carlos Horacio Acosta-Muñiz, Néstor Gutiérrez-Méndez, David Roberto Sepúlveda-Ahumada
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3751 (2023)
مصطلحات موضوعية: water activity, lactic culture, Escherichia coli, bacterial inhibition, dairy products, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Carolina Nájera-Domínguez, Néstor Gutiérrez-Méndez, Diego E. Carballo-Carballo, María Rosario Peralta-Pérez, Blanca Sánchez-Ramírez, Guadalupe Virginia Nevarez-Moorillón, Armando Quintero-Ramos, Antonio García-Triana, Efren Delgado
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2314-5765Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: AIMS Agriculture and Food, Vol 5, Iss 1, Pp 86-101 (2020)
مصطلحات موضوعية: raw milk cheese, chihuahua cheese, lactic acid bacteria, microbial quality, cheese characterization, Agriculture (General), S1-972, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.aimspress.com/article/10.3934/agrfood.2020.1.86/fulltext.htmlTest; https://doaj.org/toc/2471-2086Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Dely Rubí Chávez-Garay, Néstor Gutiérrez-Méndez, Blanca Estela Sanchez-Ramirez, Iván Salmeron, León Raúl Hernández Ochoa, David Chávez-Flores, Sergio Martínez-Monteagudo
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 688-697 (2020)
مصطلحات موضوعية: lecithin-based emulsions, phospholipase a1, nanoemulsion, emulsion stability, lysophospholipids, hydrophile-lipophile balance, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Ivette Karina Ramírez-Rivas, Néstor Gutiérrez-Méndez, Ana Luisa Rentería-Monterrubio, Rogelio Sánchez-Vega, Juan Manuel Tirado-Gallegos, Eduardo Santellano-Estrada, Martha María Arevalos-Sánchez, América Chávez-Martínez
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 9, p 1264 (2022)
مصطلحات موضوعية: ACE-inhibitory, antioxidant activity, requeson cheese, sodium chloride, potassium chloride, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Tecnociencia Chihuahua, Vol 7, Iss 2 (2020)
مصطلحات موضوعية: mini-cheeses protocol, cheese texture, Fresh cheese, Chihuahua cheese, Information resources (General), ZA3040-5185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Laura E. Hernández-Aguirre, Yazmin I. Fuentes-Sidas, Lizandro R. Rivera-Rangel, Néstor Gutiérrez-Méndez, Gloria Yepiz-Plascencia, David Chávez-Flores, Francisco J. Zavala-Díaz de la Serna, María del R. Peralta-Pérez, Antonio García-Triana
المصدر: Genes, Vol 13, Iss 2, p 179 (2022)
مصطلحات موضوعية: Cherax quadricarinatus, glutathione peroxidase, GPx3, gene expression, temperature, hypoxia, Genetics, QH426-470
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Anahí Levario-Gómez, Raúl Ávila-Sosa, Néstor Gutiérrez-Méndez, Aurelio López-Malo, Guadalupe Virginia Nevárez-Moorillón
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 4 (2020)
مصطلحات موضوعية: Mexican oregano essential oil, food components, predictive microbiology, Penicillium expansum, Aspergillus ochraceus, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fsufs.2020.00034/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: David Neder-Suárez, Daniel Lardizabal-Gutiérrez, José de Jesús Zazueta-Morales, Carmen Oralia Meléndez-Pizarro, Carlos Iván Delgado-Nieblas, Benjamín Ramírez Wong, Néstor Gutiérrez-Méndez, León Raúl Hernández-Ochoa, Armando Quintero-Ramos
المصدر: Antioxidants, Vol 10, Iss 9, p 1368 (2021)
مصطلحات موضوعية: blue corn, black bean, third-generation snacks, cyanidin-3-glucoside, malvidin-3-glucoside, pelargonidin-3-glucoside, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Linda-Lucila Landeros-Martínez, Néstor Gutiérrez-Méndez, Juan Pedro Palomares-Báez, Nora-Aydeé Sánchez-Bojorge, Juan Pablo Flores-De los Ríos, Hilda Amelia Piñón-Castillo, Marco Antonio Chávez-Rojo, Luz-María Rodríguez-Valdez
المصدر: Applied Sciences, Vol 11, Iss 9, p 4067 (2021)
مصطلحات موضوعية: acarbose, maysin, luteolin, maltase-glucoamylase, molecular docking, molecular dynamic, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource