-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Liu, Tongji1 (AUTHOR), Wu, Jingwei1 (AUTHOR), Aziz, Tariq1,2 (AUTHOR) iwockd@gmail.com, Xue, Rui1 (AUTHOR), Khowdiary, Manal M.3 (AUTHOR), Yang, Zhennai1,2 (AUTHOR) yangzhennai@th.btbu.edu.cn
المصدر: Scientific Reports. 2/15/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-11. 11p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *CHEDDAR cheese, *REFRIGERATED storage, *CHEESEMAKING, *FAT, *NUCLEAR magnetic resonance, *ARRAIGNMENT
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Swaminathan, Aakash Varsha1 (AUTHOR) aswaminatha3@wisc.edu, Lillevang, Søren K2 (AUTHOR), Lucey, John A1,3 (AUTHOR)
المصدر: International Journal of Dairy Technology. Feb2024, Vol. 77 Issue 1, p156-164. 9p.
مصطلحات موضوعية: *CHEESEMAKING, *MOZZARELLA cheese, *CALCIUM, *ARRAIGNMENT, *CHEESE
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lim, Qai‐Yeing1 (AUTHOR), Cheng, Lai‐Hoong1 (AUTHOR) lhcheng@usm.my
المصدر: Journal of Texture Studies. Feb2024, Vol. 55 Issue 1, p1-15. 15p.
مصطلحات موضوعية: *ARRAIGNMENT, *MOZZARELLA cheese, *CHEESE, *CHEESE products, *MOLECULAR interactions
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Golzarijalal, Mohammad1,2, Ong, Lydia1,2, Harvie, Dalton J. E.1, Gras, Sally L.1,2 sgras@unimelb.edu.au
المصدر: Food & Bioproducts Processing: Transactions of the Institution of Chemical Engineers Part C. Jan2024, Vol. 143, p143-157. 15p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *THAWING, *FREEZING, *COMPUTER simulation, *RESPONSE surfaces (Statistics), *MASS transfer, *SIMULATION methods & models
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: SANTA, Dushica1 dsanta@fznh.ukim.edu.mk, SRBINOVSKA, Sonja1, DEMIRI, Arbnora2
المصدر: Agriculture & Forestry / Poljoprivreda i šumarstv. 2023, Vol. 69 Issue 4, p209-220. 12p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *RENNET, *ANALYTICAL chemistry
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Di Paolo, Marika1 marika.dipaolo@unina.it, De Stefano, Martina2, Polizzi, Giulia1, Vuoso, Valeria1, Santoro, Adriano Michele Luigi1, Anastasio, Aniello1, Marrone, Raffaele1
المصدر: Italian Journal of Food Safety. set2023, Vol. 12 Issue 3, p1-6. 6p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *COOLING systems, *CHEESEMAKING, *ENERGY industries, *SALT, *DAIRY plants
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Masotti, Fabio1 (AUTHOR) fabio.masotti@unimi.it, Cattaneo, Stefano1 (AUTHOR), Stuknytė, Milda2 (AUTHOR), Ribolzi, Luca Aldo3 (AUTHOR), De Noni, Ivano1 (AUTHOR)
المصدر: International Journal of Dairy Technology. Aug2023, Vol. 76 Issue 3, p607-615. 9p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *RHEOLOGY, *REFRIGERATED storage, *LASER microscopy, *RHEOLOGY (Biology), *HARDNESS
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hammam, Ahmed R. A.1,2 (AUTHOR) ahmed.hammam@jacks.sdstate.edu, Metzger, Lloyd E.1 (AUTHOR)
المصدر: Food Science & Nutrition. Aug2023, Vol. 11 Issue 8, p4616-4624. 9p.
مصطلحات موضوعية: *MOZZARELLA cheese, *CHEESEMAKING, *CASEINS, *SALTS, *SALT, *ACIDS
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Akhtar, Aqsa, Araki, Tetsuya, Nei, Daisuke, Khalid, Nauman
المصدر: International Journal of Food Science & Technology; Jun2024, Vol. 59 Issue 6, p4134-4143, 10p
مصطلحات موضوعية: MUCILAGE, BASIL, MICROSTRUCTURE, MOZZARELLA cheese, FAT substitutes, SEEDS
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jahani, Tahereh, Kashaninejad, Mahdi, Ziaiifar, Aman Mohammad, Golzarian, Mahmoodreza, Akbari, Neda, Soleimanipour, Alireza
المصدر: Journal of Food Measurement & Characterization; Jun2024, Vol. 18 Issue 6, p5060-5072, 13p
مصطلحات موضوعية: RHEOLOGY, MOZZARELLA cheese