يعرض 1 - 10 نتائج من 401 نتيجة بحث عن '"Mestres, C"', وقت الاستعلام: 0.88s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture

    مصطلحات موضوعية: foods, standard operating procedures, food production, breeding

    العلاقة: Ayetigbo, O.; Arufe, S.; Kouassi, A.; Adinsi, L.; Adesokan, M.; Escobar, A.; Delgado, L.F.; Tanimola, A.; Oroniran, O.; Vepowo, C.K.; Nakitto, M.; Khakasa, E.; Chijioke, U.; Nowakunda, K.; Ngoh Newilah, G.; Otegbayo, B.; Akissoe, N.; Lechaudel, M.; Tran, T.; Alamu, E.O.; Maziya-Dixon, B.; Mestres, C.; Dufour, D. 2023. Review of instrumental texture measurements as phenotypic tool to assess textural diversity of root, tuber and banana food products. Journal of the Science of Food and Agriculture. ISSN 1097-0010.; https://hdl.handle.net/10568/132608Test; https://doi.org/10.1002/jsfa.13072Test

  3. 3
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture

    وصف الملف: 1-29

    العلاقة: Adinsi, L., Moussa, I.D., Honfozo, L., Bouniol, A., Meghar, K., Alamu, E.O., . & Akissoé, N.H. (2023). Characterising quality traits of boiled yam: texture and taste for enhanced breeding efficiency and impact. Journal of the Science of Food and Agriculture, 1-29.; https://hdl.handle.net/10568/129951Test; https://doi.org/10.1002/jsfa.12589Test; NUTRITION & HUMAN HEALTH

  4. 4
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of the Science of Food and Agriculture

    وصف الملف: 1-15

    العلاقة: Houngbo, M.E., Desfontaines, L., Diman, J.L., Arnau, G., Mestres, C., Davrieux, F., . & Cornet, D. (2023). Convolutional neural network allows amylose content prediction in yam (Dioscorea alata L.) flour using near infrared spectroscopy. Journal of the Science of Food and Agriculture, 1-15.; https://hdl.handle.net/10568/131744Test; https://doi.org/10.1002/jsfa.12825Test; NUTRITION & HUMAN HEALTH

  5. 5
    دورية أكاديمية

    المصدر: Food Quality and Preference

    مصطلحات موضوعية: sweet potatoes, breeding, ipomoea batatas, genotypes, food science

    وصف الملف: 15 p.

    العلاقة: Nakitto, M.; Johanningsmeier, S. D.; Moyo, M.; Bugaud, C.; de Kock, H.; Dahdouh, L.; Forestier-Chiron, N.; Ricci, J.; Khakasa, E.; Ssali, R. T.; Mestres, C.; Muzhingi, T. 2022. Sensory guided selection criteria for breeding consumer-preferred sweetpotatoes in Uganda. Food Quality and Preference. ISSN 1873-6343. 101. 15 p.; https://hdl.handle.net/10568/120935Test; https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2022.104628Test

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Démarche intégrée pour l'obtention d'aliments de qualité (UMR QualiSud), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)-Institut de Recherche pour le Développement (IRD)-Avignon Université (AU)-Université de La Réunion (UR)-Université de Montpellier (UM)-Institut Agro - Montpellier SupAgro, Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro), Département Performances des systèmes de production et de transformation tropicaux (Cirad-PERSYST), Centre de Coopération Internationale en Recherche Agronomique pour le Développement (Cirad)

    المصدر: ISSN: 0144-8617.

  7. 7
    دورية أكاديمية
  8. 8
    دورية أكاديمية
  9. 9
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of cereal science

    مصطلحات موضوعية: rice, research

    وصف الملف: 1-8

    العلاقة: Houngbédji M., Madodé Y.E., Mestres C., Akissoé N., Manful J., Matignon B., Grabulos J., Hounhouigan D.J.The quality of steam-cooked rice bread is directly linked with the level of starch gelatinization and the fluidity of fermented dough. Journal of cereal science.2018, Volume 80: 1-8.; https://hdl.handle.net/10568/114300Test; https://doi.org/10.1016/j.jcs.2018.01.006Test

  10. 10
    دورية أكاديمية

    المصدر: Journal of Applied Biosciences

    مصطلحات موضوعية: fermentation

    وصف الملف: 7469- 7480

    العلاقة: Agro, A. Akissoé, N. H. Manful, J. Mestres, C. Hounhouigan, D. J.Optimisation de la fermentation en milieu semi-solide pour la production d’ablo, pain cuit a la vapeur d’Afrique de l’ouest.Journal of Applied Biosciences.2014, Volume 82, Issue 1:7469– 7480.; https://hdl.handle.net/10568/116155Test; https://doi.org/10.4314/jab.v82i1.15Test