-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Andrea Mesárošová, Marek Bobko, Lukáš Jurčaga, Alica Bobková, Katarína Poláková, Alžbeta Demianová, Judita Lidiková, Ondřej Bučko, Andrea Mendelová, Tomáš Tóth
المصدر: Czech Journal of Food Sciences, Vol 42, Iss 3, Pp 184-191 (2024)
مصطلحات موضوعية: food additive, lipid oxidation, meat product, plant extract, polyphenols, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://cjfs.agriculturejournals.cz/artkey/cjf-202403-0002_chokeberry-aronia-melanocarpa-as-natural-antioxidant-for-theTest-meat-industry.php; https://doaj.org/toc/1212-1800Test; https://doaj.org/toc/1805-9317Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Man ZHANG, Xiaoxiao XIONG, Jun LIU, Juan KAN, Chunlu QIAN, Changhai JIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 11, Pp 333-340 (2024)
مصطلحات موضوعية: sous vide cooking method, meat product processing, flavor, nutrient substances, tenderness, safety, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Edyta Malinowska-Pańczyk, Katarzyna Mazur
المصدر: Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 74, Iss 2, Pp 130-136 (2024)
مصطلحات موضوعية: raw meat product, high pressure, tbars, shelf-life, denaturation of proteins, drip loss, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://journal.pan.olsztyn.pl/Hyperbaric-Storage-at-Subzero-Temperature-the-Effect-on-the-Shelf-Life-and-Selected,186806,0,2.htmlTest; https://doaj.org/toc/2083-6007Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Haining GUAN, Shifa ZHAO, Dengyong LIU, Xiaoqin DIAO, Shuang MIN
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 6, Pp 352-361 (2024)
مصطلحات موضوعية: molecular sensory science, meat product, key flavor compounds, gas chromatography-mass spectrometry (gc-ms), gas chromatography-olfactometry (gc-o), liquid chromatography-mass spectrometry (lc-ms), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: G. Krumova-Valcheva, E. Gyurova, G. Mateva, M. Milanov, R. Tropcheva, E. Lukach, H. Daskalov
المصدر: Bulgarian Journal of Veterinary Medicine, Vol 26, Iss 4, Pp 616-629 (2023)
مصطلحات موضوعية: lactobacillus, nitrite-free sausages, pathogenic microorganisms, raw-dried meat product, starter cultures, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mouza Bahwan, Waqas N Baba, Oladipupo Adiamo, Hassan Mohammed Hassan, Ume Roobab, Olalere Olusegun Abayomi, Sajid Maqsood
المصدر: Animal Bioscience, Vol 36, Iss 11, Pp 1747-1756 (2023)
مصطلحات موضوعية: biochemical changes, camel meat product, cooking methods, lipid, protein, textural characteristics, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.animbiosci.org/upload/pdf/ab-22-0238.pdfTest; https://doaj.org/toc/2765-0189Test; https://doaj.org/toc/2765-0235Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Bo NING, Ling WANG, Hongzhao LU, Tao ZHANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 71-82 (2023)
مصطلحات موضوعية: citespace, meat product, microorganism, research hotspot, bibliometric analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lei GONG, Zhi HAN, Qingzhi PENG, Taohong ZHOU, Hui HUANG, Guo YU, Fuyan WANG
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 21, Pp 309-315 (2023)
مصطلحات موضوعية: ultra-performance liquid chromatography-tandem mass spectrometry (uplc-ms/ms), colorant, meat product, weak anion solid phase extraction column (wax), Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jairo Humberto López Vargas, Adriana Patricia Muñoz Ramírez, Andrea Paola Rodríguez Triviño, Jesus Simal-Gandara
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e28939- (2024)
مصطلحات موضوعية: Pelagic species, Model system, Fat substitution, Fish-meat product, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024049703Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Patrizio Lorusso, Annamaria Pandiscia, Alessio Manfredi, Giuseppina Marilia Tantillo, Valentina Terio
المصدر: Italian Journal of Food Safety (2024)
مصطلحات موضوعية: HEV-3, food-borne viruses, liver sausage, virus persistence, cured meat product, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.pagepressjournals.org/ijfs/article/view/12286Test; https://doaj.org/toc/2239-7132Test