-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirian dos Santos, Wanessa Oliveira Ribeiro, Jamille de Sousa Monteiro, Bibiana Alves dos Santos, Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 23, p 4226 (2023)
مصطلحات موضوعية: meat reduction, vegetable proteins, texture, microstructure, projective mapping, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Sérgio Bertelli Pflanzer, Andréa Maciel Guedes, Maria Amélia de Jesus Píton, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Pubvet, Vol 2, Iss 10 (2022)
مصطلحات موضوعية: Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirian dos Santos, Daniela Almeida Vieira Fogaça da Rocha, Oigres Daniel Bernardinelli, Fernando Divino Oliveira Júnior, Diógenes Gomes de Sousa, Edvaldo Sabadini, Rosiane Lopes da Cunha, Marco Antonio Trindade, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 21, p 3311 (2022)
مصطلحات موضوعية: reduced-meat products, functional properties of plant proteins, in vitro protein digestibility, sunflower protein, rice protein, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Karoline Ferreira Ignácio Câmara, Marina Vilar Geraldi, Paula Kiyomi Okuro, Mário Roberto Maróstica, Júnior, Rosiane Lopes da Cunha, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 65, Iss , Pp 103753- (2020)
مصطلحات موضوعية: In vitro digestion, Chia mucilage, Satiety, Salvia hispanica L, Healthier sausage, Fat reduction, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464619306772Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Bibiana Alves dos Santos, Paulo Cezar Bastianello Campagnol, Mariane Bittencourt Fagundes, Roger Wagner, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المصدر: Ciência Rural, Vol 43, Iss 9, Pp 1707-17014 (2013)
مصطلحات موضوعية: Linum Usitatissimum Linaceae, linhaça, valor nutricional, carne, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0103-84782013000900027&lng=en&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-4596Test
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Pesquisa Agropecuária Brasileira, Vol 48, Iss 7, Pp 805-808 (2013)
مصطلحات موضوعية: Linum usitatissimum, alimento funcional, carne, gordura, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-204X2013000700015&lng=en&tlng=enTest; https://doaj.org/toc/1678-3921Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Daiana NOVELLO, Alessandra MARQUES, Edsom Roberto Lorenci TONETO, Marise Aparecida Rodrigues POLLONIO
المصدر: Alimentos e Nutrição, Vol 20, Iss 3 (2010)
مصطلحات موضوعية: Injeção, peito de frango, propriedades funcionais., Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Vitor Andre Silva VIDAL, Camila de Souza PAGLARINI, Alef FERREIRA, José Roberto dos SANTOS, Marise Aparecida Rodrigues POLLONIO
المصدر: Food Science and Technology, Vol 40, Iss 3, Pp 665-670 (2019)
مصطلحات موضوعية: salted meat, sodium reduction, potassium chloride, calcium chloride, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Technology (General), T1-995
العلاقة: http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612020000300665&tlng=enTest; http://www.scielo.br/pdf/cta/v40n3/0101-2061-cta-fst14919.pdfTest; https://doaj.org/toc/1678-457XTest; https://doaj.org/article/d491605156204c5fbdfb7ab60135b3fcTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1590/fst.14919Test
https://doaj.org/article/d491605156204c5fbdfb7ab60135b3fcTest -
10
المؤلفون: Mirian dos Santos, Andrea Paola Rodriguez Triviño, Julliane Carvalho Barros, Adriano G. da Cruz, Marise Aparecida Rodrigues Pollonio
المصدر: Food Structure Engineering and Design for Improved Nutrition, Health and Well-Being ISBN: 9780323855136
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::265ba9052a22398839f25ed200f70182Test
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-85513-6.00002-5Test