يعرض 1 - 10 نتائج من 45 نتيجة بحث عن '"Marina Peparaio"', وقت الاستعلام: 0.81s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    المساهمون: Consiglio per la Ricerca in Agricoltura e l’analisi dell’economia agraria = Council for Agricultural Research and Economics (CREA), National Research Council of Italy | Consiglio Nazionale delle Ricerche (CNR), Centre Technique Interprofessionnel des Fruits et Légumes (CTIFL), Génétique et Amélioration des Fruits et Légumes (GAFL), Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE), Barcelona School of Agricultural Engineering, ARCA 2010, Universitat Politècnica de València (UPV), European Project: 634561,H2020,H2020-SFS-2014-2,TRADITOM(2015), European Commission, Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia

    المصدر: Foods
    Volume 10
    Issue 11
    Foods, 2021, 10 (11), pp.1-22. ⟨10.3390/foods10112521⟩
    Foods, Vol 10, Iss 2521, p 2521 (2021)
    UPCommons. Portal del coneixement obert de la UPC
    Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
    Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
    instname

    وصف الملف: application/pdf

  8. 8
  9. 9

    المساهمون: A. Saba, F. Sinesio, E. Moneta, C. Dinnella, M. Laureati, L. Torri, M. Peparaio, E. Saggia Civitelli, I. Endrizzi, F. Gasperi, A. Bendini, T. Gallina Toschi, S. Predieri, S. Abbà, L. Bailetti, C. Proserpio, S. Spinelli

    المصدر: Food quality and preference 73 (2019): 25–37. doi:10.1016/j.foodqual.2018.11.017
    info:cnr-pdr/source/autori:Saba, A.; Sinesio, F.; Moneta, E.; Dinnella, C.; Laureati, M.; Torri, L.; Peparaio, M.; Civitelli, E. Saggia; Endrizzi, I.; Gasperi, F.; Bendini, A.; Toschi, T. Gallina; Predieri, S.; Abba, S.; Bailetti, L.; Proserpio, C.; Spinelli, S./titolo:Measuring consumers attitudes towards health and taste and their association with food-related life-styles and preferences/doi:10.1016%2Fj.foodqual.2018.11.017/rivista:Food quality and preference/anno:2019/pagina_da:25/pagina_a:37/intervallo_pagine:25–37/volume:73

    وصف الملف: STAMPA

  10. 10