-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucia M. J. Carvalho, Mariana M. Corrêa, Elenilda J. Pereira, Marília R. Nutti, José L. V. Carvalho, Ediane M. G. Ribeiro, Sidinéa C. Freitas
المصدر: Food & Nutrition Research, Vol 56, Iss 0, Pp 1-6 (2012)
مصطلحات موضوعية: leguminosae, mineral deficiencies, cooking methods, micronutrients, food analysis, food composition, common beans, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.foodandnutritionresearch.net/index.php/fnr/article/view/15618/20191Test; https://doaj.org/toc/1654-6628Test; https://doaj.org/toc/1654-661XTest
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lucia M. J. Carvalho, Mariana M. Corrêa, Elenilda J. Pereira, Marília R. Nutti, José L. V. Carvalho, Ediane M. G. Ribeiro, Sidinéa C. Freitas
المساهمون: The Pennsylvania State University CiteSeerX Archives
المصدر: ftp://ftp.ncbi.nlm.nih.gov/pub/pmc/63/06/Food_Nutr_Res_2012_Feb_29_56_10_3402_fnr_v56i0_15618.tar.gz
مصطلحات موضوعية: leguminosae, mineral deficiencies, cooking methods, micronutrients, food analysis, food composition, common beans
وصف الملف: application/zip