يعرض 1 - 10 نتائج من 39 نتيجة بحث عن '"Maria João Barata"', وقت الاستعلام: 0.84s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    رسالة جامعية

    مرشدي الرسالة: Ruiz Carrascal, Jorge, Alvarenga, Nuno Bartolomeu Godinho, Palma, Silvina dos Anjos Pimienta Maia Ferro, Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencias de los Alimentos

    الوصول الحر: http://hdl.handle.net/10662/380Test

  6. 6
    دورية أكاديمية

    المصدر: Millenium - Journal of Education, Technologies, and Health; No. 14 (2021): Série 2 Nº14; 81-89 ; Millenium - Journal of Education, Technologies, and Health; Núm. 14 (2021): Série 2 Nº14; 81-89 ; Millenium - Journal of Education, Technologies, and Health; N.º 14 (2021): Série 2 Nº14; 81-89 ; 1647-662X ; 0873-3015 ; 10.29352/mill0214

    وصف الملف: application/pdf

  7. 7
    دورية أكاديمية

    مصطلحات موضوعية: texture, TVB-N, refraction index, nutritional value

    العلاقة: https://revistas.rcaap.pt/millenium/article/view/19229Test; Diez, B., Carvalho, M J. B., Costa, M, Periago, M., & Palma, S. F. (2021) Freshness Index Determination in Sardina pilchardus. Millenium, 2(14), 81-89. DOI:10.29352/mill0214.19229; http://hdl.handle.net/10400.19/6605Test

  8. 8
  9. 9
  10. 10
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Universidad de Extremadura. Departamento de Producción Animal y Ciencia de los Alimentos, Universidad de Zaragoza, Instituto Politécnico de Beja. Portugal

    وصف الملف: 12 p.; application/pdf

    العلاقة: https://doi.org/10.1080/10942912.2017.1291678Test; http://hdl.handle.net/10662/8694Test; Pérez Palacios, M. T.; Eusébio, J. S. J.; Ferro Palma, S. A. P. M. M.; Carvalho, M. J. B. de; Mir Bel, J. y Antequera Rojas, M. T. (2017). Taste compounds and consumer acceptance of chicken soups as affected by cooking conditions. International journal of food properties, 20, S154-S165. ISSN 1094-2912; International journal of food properties; S154; S165; 20