يعرض 1 - 9 نتائج من 9 نتيجة بحث عن '"Maria Grazia Farbo"', وقت الاستعلام: 0.82s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4
    دورية أكاديمية
  5. 5
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Farbo, Maria Grazia, Fadda, Costantino, Marceddu, Salvatore, Conte, Paola, DEL CARO, Alessandra, Piga, Antonio

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000510843700051; volume:101; firstpage:1; lastpage:8; numberofpages:8; journal:FOOD HYDROCOLLOIDS; http://hdl.handle.net/11388/230835Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85073946707

  6. 6
  7. 7

    المصدر: Food hydrocolloids 101 (2019). doi:10.1016/j.foodhyd.2019.105467
    info:cnr-pdr/source/autori:1) Maria Grazia Farbo, 1)Costantino Fadda, 2)Salvatore Marceddu, 1)Paola Conte, 1)Alessandra Del Caro, 1)AntonioPiga./titolo:Improving the quality of dough obtained with old durum wheat using hydrocolloids/doi:10.1016%2Fj.foodhyd.2019.105467/rivista:Food hydrocolloids/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:101

  8. 8
  9. 9

    المصدر: International journal of food microbiology 217 (2015): 29–34. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2015.10.012
    info:cnr-pdr/source/autori:Farbo M.G.; Urgeghe P.P.; Fiori S.; Marceddu S.; Jaoua S.; Migheli Q./titolo:Adsorption of ochratoxin A from grape juice by yeast cells immobilised in calcium alginate beads/doi:10.1016%2Fj.ijfoodmicro.2015.10.012/rivista:International journal of food microbiology/anno:2015/pagina_da:29/pagina_a:34/intervallo_pagine:29–34/volume:217