-
1دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 5, Pp 174-183 (2024)
مصطلحات موضوعية: maize starch, ultrasonic treatment, enzymatic hydrolysis, multilevel structure, adsorption properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-5-021.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: WANG Ran
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 41-47 (2024)
مصطلحات موضوعية: maize starch, tea polyphenols, emulsion gel, microstructure, rheological behavior, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-6-006.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Kaijie Han, Yuewei Wu, Xiangyuan Peng, Binran Zhou, Fang Wang, Xia Liu
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
مصطلحات موضوعية: high-pressure homogenization, structure, maize starch-stearic acid complexes, maize starch-stearic acid-whey protein complexes, digestibility, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2024.1324217/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: ZHANG Ya-ting, LU Meng-li, YU Meng-qi, CHENG Jia-hui, LI Wen-yang
المصدر: Liang you shipin ke-ji, Vol 32, Iss 1, Pp 66-76 (2024)
مصطلحات موضوعية: maize starch, plant density, particle size distribution, pasting properties, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://lyspkj.ijournal.cn/lyspkj/article/abstract/20240110Test; https://doaj.org/toc/1007-7561Test
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 23, Pp 77-85 (2023)
مصطلحات موضوعية: ultrasonic treatment, maize starch, starch-lipid complex, multilevel structure, in vitro digestibility, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-23-010.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: V. G. Goldshtein, A. I. Suprunov, P. M. Bogdan, V. V. Sherstobitov, V. I. Khoreva, L. P. Nosovskaya, L. V. Adikaeva, E. B. Khatefov
المصدر: Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 184, Iss 3, Pp 51-60 (2023)
مصطلحات موضوعية: maize starch, amylopectin, amylose, gluten, germ, pulp, extractives, Biotechnology, TP248.13-248.65, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://elpub.vir.nw.ru/jour/article/view/1651Test; https://doaj.org/toc/2227-8834Test; https://doaj.org/toc/2619-0982Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Yizhe YAN, Xinhuan XUE, Baixiang PENG, Zhenzhen CHEN, Bin NIU
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 36-42 (2023)
مصطلحات موضوعية: plasma-activated water, annealing, structure, properties, waxy maize starch, maize starch, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Microbiology 416 (2024) ; ISSN: 0168-1605
مصطلحات موضوعية: Maize starch, Metabolites, Microbial community, Production process, Spontaneous fermentation
وصف الملف: text/html
العلاقة: https://edepot.wur.nl/654538Test; https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-processing-technology-on-microbial-community-composTest
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2024.110683Test
https://research.wur.nl/en/publications/the-impact-of-processing-technology-on-microbial-community-composTest -
9دورية أكاديمية
المساهمون: Universidad de Sevilla. Departamento de Farmacia y Tecnología Farmacéutica, Ministerio de Educación y Ciencia (MEC). España
مصطلحات موضوعية: Anhydrous theophylline, Diltiazem hydrochloride, Drug release, Ethyl methacrylate-waxy maize starch copolymers, Fronts movements, Matrix tablets
العلاقة: European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics, 80 (3), 674-681.; MAT2004-01599; https://doi.org/10.1016/j.ejpb.2011.12.005Test; https://idus.us.es/handle//11441/152929Test
-
10دورية أكاديمية
المساهمون: Department of Applied Biology and Chemical Technology
مصطلحات موضوعية: Propionylated high-amylose maize starch, High-fat diet, Propionate, Gut microbiota
العلاقة: http://hdl.handle.net/10397/103904Test; 102; WOS:000944561400001; 2-s2.0-85147885900; 105447