-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Khan M. R., Volpe S., Valentino M., Miele N. A., Cavella S., Torrieri E.
المساهمون: Khan, M. R., Volpe, S., Valentino, M., Miele, N. A., Cavella, S., Torrieri, E.
مصطلحات موضوعية: Active coating, Caseinate, Film, Fruits and vegetable, Protein, Shelf-life, Structural properties
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000688976400001; volume:11; issue:8; firstpage:899; journal:COATINGS; http://hdl.handle.net/11588/874570Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85111979501
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Spinelli S., Dinnella C., Tesini F., Bendini A., Braghieri A., Proserpio C., Torri L., Miele N. A., Aprea E., Mazzaglia A., Gallina Toschi T., Monteleone E.
المساهمون: Spinelli, S., Dinnella, C., Tesini, F., Bendini, A., Braghieri, A., Proserpio, C., Torri, L., Miele, N. A., Aprea, E., Mazzaglia, A., Gallina Toschi, T., Monteleone, E.
مصطلحات موضوعية: fat preference, gender, meat, personality trait, PROP
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000542272700070; volume:12; issue:5; firstpage:1374; journal:NUTRIENTS; http://hdl.handle.net/11588/807908Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85084625517
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Borriello A., Miele N. A., Masi P., Cavella S.
المساهمون: Borriello, A., Miele, N. A., Masi, P., Cavella, S.
مصطلحات موضوعية: ball mill refining, carnauba wax, healthy cream, natural sweetener, oleogel, pumpkin seed oil
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000824687500001; volume:11; issue:13; firstpage:1844; journal:FOODS; http://hdl.handle.net/11588/890218Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85133185657
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Borriello A., Miele N. A., Masi P., Aiello A., Cavella S.
المساهمون: Borriello, A., Miele, N. A., Masi, P., Aiello, A., Cavella, S.
مصطلحات موضوعية: Fatty acid, Modified Avrami model, Oil binding capacity, Oil structuration, Rheology, Thermal behaviour, Crystallization, Kinetic, Organic Chemical, Plant Oil, Waxes
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000734889300012; volume:375; firstpage:131805; journal:FOOD CHEMISTRY; http://hdl.handle.net/11588/874567Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85121466595
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Miele N. A., Volpe S., Torrieri E., Cavella S.
المساهمون: Miele, N. A., Volpe, S., Torrieri, E., Cavella, S.
مصطلحات موضوعية: Biopolymer coating, Caseinate/guar gum, Emulsion, Water vapor permeability, Wax
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000803891900001; volume:331; firstpage:111123; journal:JOURNAL OF FOOD ENGINEERING; http://hdl.handle.net/11588/890217Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85129519773
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Miele N. A., Volpe S., Cavella S., Masi P., Di Monaco R., Torrieri E.
المساهمون: Miele, N. A., Volpe, S., Cavella, S., Masi, P., Di Monaco, R., Torrieri, E.
مصطلحات موضوعية: Acceptability, Bakery product, Difference from Reference, Sensory shelf-life, Survival analysis
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000745659200006; volume:31; firstpage:100777; journal:FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE; http://hdl.handle.net/11588/874559Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85122493283
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Miele N. A., Giboreau A., Almli V. L.
المساهمون: Miele, N. A., Giboreau, A., Almli, V. L.
مصطلحات موضوعية: Consumer, Dynamic analysi, TDS, Video
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000654889000027; volume:92; firstpage:104225; journal:FOOD QUALITY AND PREFERENCE; http://hdl.handle.net/11588/848527Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85102639317
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Miele N. A., Puleo S., Di Monaco R., Cavella S., Masi P.
المساهمون: Miele, N. A., Puleo, S., Di Monaco, R., Cavella, S., Masi, P.
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000619087600001; volume:36; issue:3; journal:JOURNAL OF SENSORY STUDIES; http://hdl.handle.net/11588/874563Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85100899797
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Cavella S., Miele N. A., Fidaleo M., Borriello A., Masi P.
المساهمون: Cavella, S., Miele, N. A., Fidaleo, M., Borriello, A., Masi, P.
مصطلحات موضوعية: Anhydrous paste, Dispersion stability, Generalized Casson model, Packing volume fraction, Solid bed density
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000573580300013; volume:132; firstpage:109910; journal:LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE; http://hdl.handle.net/11588/820293Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85088901628
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Miele N. A., Armini V., Troccoli A. M., Puleo S., Paduano A., Sacchi R., Cavella S.
المساهمون: Miele, N. A., Armini, V., Troccoli, A. M., Puleo, S., Paduano, A., Sacchi, R., Cavella, S.
مصطلحات موضوعية: acceptability, descriptive analysi, difficulty in swallowing, lipid oxidation, nutrient deficiencie, severe acute malnutrition, solid-phase microextraction (SPME)
العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000526811400046; volume:85; issue:4; firstpage:1265; lastpage:1273; numberofpages:9; journal:JOURNAL OF FOOD SCIENCE; http://hdl.handle.net/11588/807956Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85083097776