-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Danila Merino, Paolo Bellassi, Lorenzo Morelli, Athanassia Athanassiou
المصدر: Data in Brief, Vol 54, Iss , Pp 110490- (2024)
مصطلحات موضوعية: Plant biomass, Wheat gluten, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Bioplastics, Water vapor permeability, Computer applications to medicine. Medical informatics, R858-859.7, Science (General), Q1-390
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352340924004591Test; https://doaj.org/toc/2352-3409Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 29, Iss 11, p 2647 (2024)
مصطلحات موضوعية: solid-phase microextraction, gas chromatography, vinegar, volatile organic compounds, chemometrics analysis, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Elisabetta Fanfoni, Erika Sinisgalli, Alessandra Fontana, Mariangela Soldano, Mirco Garuti, Lorenzo Morelli
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 6, p 293 (2024)
مصطلحات موضوعية: two-stage anaerobic digestion, dark fermentation, agro-industrial byproducts, long-chain fatty acids, LCFAs, amplicon sequencing, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Lara Premi, Gabriele Rocchetti, Luigi Lucini, Lorenzo Morelli, Annalisa Rebecchi
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100731- (2024)
مصطلحات موضوعية: Coagulase-negative staphylococci, Cured meat products, L-arginine, Nitric oxide, Nitric oxide synthase, Synthetic additives, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927124000571Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Martina Cassarino, Gianluca Giuberti, Lorenzo Morelli, Marco Trezzi, Andrea Pelattieri, Loris Manicardi, Pietro Scaglia
المصدر: Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 8 (2024)
مصطلحات موضوعية: life cycle assessment, nutritional life cycle assessment, bakery, cereals, sustainability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fsufs.2024.1253865/fullTest; https://doaj.org/toc/2571-581XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Pier Sandro Cocconcelli, Monica Gatti, Giorgio Giraffa, Marco Gobbetti, Rosalba Lanciotti, Lorenzo Morelli, Erasmo Neviani, Eugenio Parente
المصدر: mSystems, Vol 8, Iss 6 (2023)
مصطلحات موضوعية: raw milk cheese, microbiota, metagenomics, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2379-5077Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Daniel Merenstein, Bruno Pot, Gregory Leyer, Arthur C. Ouwehand, Geoffrey A. Preidis, Christopher A. Elkins, Colin Hill, Zachery T. Lewis, Andi L. Shane, Niv Zmora, Mariya I. Petrova, Maria Carmen Collado, Lorenzo Morelli, Gina A. Montoya, Hania Szajewska, Daniel J. Tancredi, Mary Ellen Sanders
المصدر: Gut Microbes, Vol 15, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: Probiotic, safety, next-generation probiotics, antibiotic resistance, microbiome, microbiota, Diseases of the digestive system. Gastroenterology, RC799-869
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Andrea Ponzio, Annalisa Rebecchi, Rosanna Zivoli, Lorenzo Morelli
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 5, p 752 (2024)
مصطلحات موضوعية: lactic acid bacteria (LAB), biopreservation, antifungal metabolites, reuterin (Reu), phenyllactic acid (PLA), exopolysaccharides (EPSs), Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Paolo Bellassi, Alessandra Fontana, Lorenzo Morelli
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 8, Pp e19146- (2023)
مصطلحات موضوعية: Natural whey starter, Physiological state, Cheese, Dairy, Flow cytometry, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023063545Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Veronica D’Eusanio, Lorenzo Morelli, Andrea Marchetti, Lorenzo Tassi
المصدر: Molecules, Vol 28, Iss 22, p 7676 (2023)
مصطلحات موضوعية: Vitis vinifera, sustainability, trans-resveratrol, total phenolic content, HPLC-DAD, UHPLC-MS/MS, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource