رسالة جامعية

Lipoxygenase 결핍 콩의 이화학적 성질과 가공 특성 ; Physicochemical and processing characteristics of lipoxygenase deficient soybeans

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Lipoxygenase 결핍 콩의 이화학적 성질과 가공 특성 ; Physicochemical and processing characteristics of lipoxygenase deficient soybeans
المؤلفون: 김수희
المساهمون: 황인경, 食品營養學科
بيانات النشر: 서울大學校 大學院
سنة النشر: 1996
المجموعة: Seoul National University: S-Space
مصطلحات موضوعية: Lipoxygenase 결핍 콩, Lipoxygenase deficient soybean, 노화촉진, Accelerated aging, 두유, Soy milk, 콩나물, Soybean sprout, 아이스크림, Ice cream
الوصف: 학위논문(박사)--서울大學校 大學院 :食品營養學科,1996. ; 학위논문(박사)--
نوع الوثيقة: thesis
وصف الملف: xii, 139 p.
اللغة: Korean
العلاقة: http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000081544Test; http://hdl.handle.net/10371/52915Test
الإتاحة: http://hdl.handle.net/10371/52915Test
http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000081544Test
رقم الانضمام: edsbas.D68C58FA
قاعدة البيانات: BASE