-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Wenbo Wang, Aimin Zhu, Hongjiang Wei, Lijuan Yu
المصدر: Current Research in Food Science, Vol 8, Iss , Pp 100737- (2024)
مصطلحات موضوعية: Vegetables and fruits classification, Feature extraction, Diffusion maps, Machine learning, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2665927124000637Test; https://doaj.org/toc/2665-9271Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhehui Ji, Chuanzhong Zhu, Xinyang Zhu, Sainan Ban, Lijuan Yu, Juan Tian, Lixue Dong, Hua Wen, Xing Lu, Ming Jiang
المصدر: Animal Nutrition, Vol 13, Iss , Pp 197-205 (2023)
مصطلحات موضوعية: Bacillus subtilis, Intestinal microbiota, Intestinal health, Disease resistance, Chinese perch (Siniperca chuatsi), Animal culture, SF1-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S240565452300001XTest; https://doaj.org/toc/2405-6545Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Lijuan Yu, Bingdong Sui, Xin Zhang, Jiayun Liu, Xiaoke Hao, Lei Zheng
المصدر: Journal of Experimental & Clinical Cancer Research, Vol 42, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
مصطلحات موضوعية: miR-92a-1-5p, miR-92a-1-5p enriched EVs, Bone diseases, Bone metabolism, Osteoclast differentiation, Neoplasms. Tumors. Oncology. Including cancer and carcinogens, RC254-282
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1756-9966Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hui Shen, Yan Wang, Pingping Shi, Hong Li, Yanan Chen, Tenggen Hu, Yuanshan Yu, Jinxiang Wang, Fang Yang, Haibo Luo, Lijuan Yu
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 3, p 480 (2024)
مصطلحات موضوعية: antifungal capacity, antioxidant capacity, bamboo leaf, genotype, volatile profile, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Pingping Shi, Haibo Luo, Qiuqiu Huang, Changliang Xu, Xiuzi Tong, Hui Shen, Huosheng Su, Hongmei Pu, Haidan Wang, Lijuan Yu, Hong Li
المصدر: PeerJ, Vol 11, p e15517 (2023)
مصطلحات موضوعية: Prunus napaulensis (Ser.) Steud, Natural pigment, Response surface methodology, Stability, Antioxidant activity, Medicine, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://peerj.com/articles/15517.pdfTest; https://peerj.com/articles/15517Test/; https://doaj.org/toc/2167-8359Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Jian FU, Lijuan YU, Pengcheng JIN, Yue CHEN, Guangfen CUI, Hongmei PU, Haidan WANG, Xuerui LI, Hong LI
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 1, Pp 146-153 (2023)
مصطلحات موضوعية: rice noodle, vacuum freeze drying, rehydration, microstructure, texture properties, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaoxue Kong, Haibo Luo, Yanan Chen, Hui Shen, Pingping Shi, Fang Yang, Hong Li, Lijuan Yu
المصدر: Horticulturae, Vol 9, Iss 11, p 1210 (2023)
مصطلحات موضوعية: honey peach, softening, untargeted metabolomics, LC–MS, metabolites, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Zhicheng Xiao, Lijuan Yu, Huajun Zhang, Xuetao Zhang, Yixin Su
المصدر: Mathematics, Vol 11, Iss 22, p 4630 (2023)
مصطلحات موضوعية: CEEMDAN decomposition, Conv1D, HVAC load prediction, BiLSTM, attention mechanism, Mathematics, QA1-939
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Chuansong Quan, Qinghua Liu, Lijuan Yu, Chunjing Li, Kaixiao Nie, Guoyong Ding, Hong Zhou, Xinli Wang, Wenwen Sun, Huiliang Wang, Maokui Yue, Li Wei, Wenjun Zheng, Qiang Lyu, Weijia Xing, Zhenjie Zhang, Michael J. Carr, Hong Zhang, Weifeng Shi
المصدر: iScience, Vol 26, Iss 6, Pp 106799- (2023)
مصطلحات موضوعية: Health sciences, Immunology, Immunity, Virology, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2589004223008763Test; https://doaj.org/toc/2589-0042Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sijia PENG, Renying YU, Xiuzi TONG, Xuerui LI, Hong LI, Lijuan YU, Haibo LUO
المصدر: Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 17, Pp 363-370 (2022)
مصطلحات موضوعية: honey peach, postharvest, soften, reactive oxygen species metabolism, shelf-life, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1002-0306Test