-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed, Jemal, Seleshe, Semeneh, Nega, Fetene, Lee, Mooha
المصدر: Journal of Ethnic Foods ; volume 8, issue 1 ; ISSN 2352-6181
مصطلحات موضوعية: Anthropology, Food Science
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Choe, Juhui, Seol, Kuk-Hwan, Son, Dong-In, Lee, Hyun Jung, Lee, Mooha, Jo, Cheorun
المساهمون: Rural Development Administration
المصدر: International Journal of Food Properties ; volume 22, issue 1, page 1112-1121 ; ISSN 1094-2912 1532-2386
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Seol, Kuk-Hwan, Choe, Juhui, Kim, Hyun-Jin, Hwang, Jin-Taek, Lee, Mooha, Jo, Cheorun
المساهمون: Korea Institute of Planning and Evaluation for Technology in Food, Agriculture, Forestry and Fisheries and Center for Food and Bioconvergence, Seoul National University, High Value-added Food Technology Development Program
المصدر: International Journal of Food Properties ; volume 21, issue 1, page 205-212 ; ISSN 1094-2912 1532-2386
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammed, Jemal, Seleshi, Semeneh, Nega, Fetene, Lee, Mooha
المصدر: Journal of Ethnic Foods ; volume 3, issue 2, page 135-141 ; ISSN 2352-6181
مصطلحات موضوعية: Anthropology, Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jef.2016.06.001Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352618116300476?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352618116300476?httpAccept=text/plainTest -
5
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Min, Joong-Seok, Lee, Sang-Ok, Khan, Muhammad Issa, Yim, Dong Gyun, Seol, Kuk-Hwan, Lee, Mooha, Jo, Cheorun
المساهمون: 민중석, 이상옥, 임동균, 설국환, 이무하, 조철훈
مصطلحات موضوعية: Cooking conditions, pH, Unsaturated fatty acids, COPs
العلاقة: Lipids in Health and Disease, 14(1):77; https://hdl.handle.net/10371/100691Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Khan, Muhammad I., Min, Joong-Seok, Lee, Sang-Ok, Yim, Dong Gyun, Seol, Kuk-Hwan, Lee, Mooha, Jo, Cheorun
المساهمون: 민중석, 이상옥, 임동균, 설국환, 이무하, 조철훈
مصطلحات موضوعية: Processed meat products, Cooking and reheating methods, Total cholesterol, Cholesterol oxidation products (COPs)
العلاقة: Lipids in Health and Disease, 14(1):89; https://hdl.handle.net/10371/100692Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Lee, Mooha, Regu, Meron, Seleshe, Semeneh
المصدر: Journal of Ethnic Foods ; volume 2, issue 3, page 110-114 ; ISSN 2352-6181
مصطلحات موضوعية: Anthropology, Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.jef.2015.08.002Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352618115000426?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S2352618115000426?httpAccept=text/plainTest -
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jang, Aera, Jo, Cheorun, Kang, Kyung-Sun, Lee, Mooha
المساهمون: 장애라, 조철훈, 강경선, 이무하
مصطلحات موضوعية: Antimicrobial, Cancer cell cytotoxicity, ACE-inhibition activity, Peptides
العلاقة: Food Chemistry, 107, 327-336; https://hdl.handle.net/10371/7781Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Byun, Joon-Seok, Min, Joong Seok, Kim, Il Suk, Kim, Joong-Wan, Chung, Myung-Sub, Lee, Mooha
المصدر: Journal of Food Protection ; volume 66, issue 9, page 1733-1737 ; ISSN 0362-028X
مصطلحات موضوعية: Microbiology, Food Science
الإتاحة: https://doi.org/10.4315/0362-028x-66.9.1733Test
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0362028X22032732?httpAccept=text/xmlTest
https://api.elsevier.com/content/article/PII:S0362028X22032732?httpAccept=text/plainTest
http://meridian.allenpress.com/jfp/article-pdf/66/9/1733/1676694/0362-028x-66_9_1733.pdfTest