-
1دورية أكاديميةRheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties
المؤلفون: Romana Šebestíková, Iva Burešová, Tomáš Vyhnánek, Petr Martinek, Matej Pospiech
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 4, Pp e15118- (2023)
مصطلحات موضوعية: Dough behavior, Leavening gas, Colored wheat bran, Flour fractions, Bread texture, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديميةRheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties
المصدر: Heliyon
مصطلحات موضوعية: dough behavior, leavening gas, colored wheat bran, flour fractions, bread texture
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Iva Burešová, David Bureš, Klára Čurečková
المصدر: Kvasný průmysl, Vol 63, Iss 1, Pp 8–10-8–10 (2017)
مصطلحات موضوعية: leavening gas, gluten-free, wheat, dough, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/96Test; https://doaj.org/toc/2570-8619Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Burešová, Iva, Bureš, David, Čurečková, Klára
المصدر: Kvasný průmysl
مصطلحات موضوعية: dough, wheat, gluten-free, leavening gas
-
5رسالة جامعية
المؤلفون: Horutová, Radka
المساهمون: Burešová, Iva, Hřivna, Luděk
مصطلحات موضوعية: bezlepkové pečivo, bezlepkové těsto, kypřicí plyn, celiakie, gluten - free bread, gluten-free dough, leavening gas, celiac disease
وصف الملف: 65 s.
العلاقة: Elektronický archiv Knihovny UTB; http://hdl.handle.net/10563/47343Test; 59688
-
6رسالة جامعية
المؤلفون: Čurečková, Klára
المساهمون: Burešová, Iva, Šottníková, Viera
مصطلحات موضوعية: bezlepkové těsto, biologicky kypřené pečivo, kypřicí plyn, celiakie, gluten-free dough, biologically leavened baked goods, leavening gas, coeliac disease
وصف الملف: 77 s.
العلاقة: Elektronický archiv Knihovny UTB; http://hdl.handle.net/10563/38245Test; 43315
-
7
-
8
-
9
-
10مورد إلكترونيRheological and fermentation properties of doughs and quality of breads from colored wheat varieties
مصطلحات الفهرس: dough behavior, leavening gas, colored wheat bran, flour fractions, bread texture, article
URL:
http://publikace.k.utb.cz/handle/10563/1011495Test https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253Test https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253/pdfft?md5=6561ed08b496306e6a86c279078269ce&pid=1-s2.0-S2405844023023253-main.pdfTest
Heliyonhttps://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253Test https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023023253/pdfft?md5=6561ed08b496306e6a86c279078269ce&pid=1-s2.0-S2405844023023253-main.pdfTest