-
1
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lal, Apoorva, Thompson, Daniel
المصدر: Proceedings of the National Academy of Sciences. 121(22)
مصطلحات موضوعية: election administration, political economy, synthetic control, Politics, Humans, United States, COVID-19, Pandemics, Financing, Organized
وصف الملف: application/pdf
-
3تقرير
-
4تقرير
المؤلفون: Lal, Apoorva, Lockhart, Mac, Xu, Yiqing, Zu, Ziwen
مصطلحات موضوعية: Economics - Econometrics, Statistics - Methodology
الوصول الحر: http://arxiv.org/abs/2303.11399Test
-
5
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Lal, Apoorva, Lockhart, Mackenzie, Xu, Yiqing, Zu, Ziwen
المصدر: Political Analysis ; page 1-20 ; ISSN 1047-1987 1476-4989
الإتاحة: https://doi.org/10.1017/pan.2024.2Test
https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S1047198724000020Test -
7دورية أكاديمية
المؤلفون: GULZAR, SAAD1 gulzar@princeton.edu, LAL, APOORVA2 lal.apoorva@gmail.com, PASQUALE, BENJAMIN2 bjpasquale@gmail.com
المصدر: American Political Science Review. May2024, Vol. 118 Issue 2, p764-783. 20p.
مصطلحات موضوعية: *RESOURCE management, REPRESENTATIVE government, FOREST conservation, DEFORESTATION
مصطلحات جغرافية: INDIA
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: GULZAR, SAAD, LAL, APOORVA, PASQUALE, BENJAMIN
المصدر: American Political Science Review ; volume 118, issue 2, page 764-783 ; ISSN 0003-0554 1537-5943
الإتاحة: https://doi.org/10.1017/s0003055423000758Test
https://www.cambridge.org/core/services/aop-cambridge-core/content/view/S0003055423000758Test -
9دورية أكاديمية
المصدر: Journal Healthcare Treatment Development(JHTD) ISSN : 2799-1148; Vol. 2 No. 03 (2022): April-May 2022; 19-30 ; 2799-1148
مصطلحات موضوعية: biscuits, fat replacers, multigrain biscuits, polydextrose, trans fatty acid, whey protein concentrate
وصف الملف: application/pdf
-
10
المؤلفون: Chauhan, Divya Singh, Lal, Apoorva Behari, Charles, Anto Pradeep Raja, Singh, Amit Pratap, Khare, Ashish, Vashisht, Pranav
الإتاحة: https://doi.org/10.26434/chemrxiv-2023-zzprmTest
https://chemrxiv.org/engage/api-gateway/chemrxiv/assets/orp/resource/item/6537567c2431cc1dac6ab782/original/development-of-gluten-free-cookie-using-chestnut-and-foxnut-flour-blend-composition-optimization-through-response-surface-methodology.pdfTest