-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Eva Navascués, Silvia Brezina, Antonio Santos, Fernando Calderón, Wendu Tesfaye, Domingo Marquina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101214- (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, l-lactic acid, Organic acids, Aroma compounds, Wine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157524001019Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Biosaia: Revista de los másteres de Biotecnología Sanitaria y Biotecnología Ambiental, Industrial y Alimentaria; Núm. 13 (2024) ; 2254-3821
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, climate change, acidity
وصف الملف: application/pdf
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Sánchez-Suárez, Fernando, Peinado, Rafael A.
المصدر: Fermentation, 10(1), 17 (2024)
مصطلحات موضوعية: Climate change, Lachancea thermotolerans, Lactic acid, Redox balance, Wine
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://doi.org/10.3390/fermentation10010017Test; Gobierno de España. TED2021-129208B-100 project; Datos de investigación en: https://www.mdpi.com/article/10.3390/fermentation10010017/s1Test; http://hdl.handle.net/10396/26567Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Aikaterini Tzamourani, Spiros Paramithiotis, Marion Favier, Joana Coulon, Virginie Moine, Ioannis Paraskevopoulos, Maria Dimopoulou
المصدر: Microorganisms, Vol 12, Iss 4, p 786 (2024)
مصطلحات موضوعية: climate change, Assyrtiko wines, microbial interactions, Lachancea thermotolerans, perception interactions, acid composition, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xiaofen Fu, Liyun Guo, Yumeng Li, Xinyu Chen, Yumei Song, Shizhong Li
المصدر: Fermentation, Vol 10, Iss 4, p 180 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Saccharomyces cerevisiae, double-yeast mixed-culture fermentation, lactic acid, transcriptomics, yeast interaction, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Javier Vicente, Luka Vladic, Domingo Marquina, Silvia Brezina, Doris Rauhut, Santiago Benito
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 987 (2024)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, chitosan, L-lactic acid, organic acids, aroma compounds, wine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Hasan Tangüler, Mehmet Yetisen, Ayse Geylan Sanyol, Ayse Ezgi Tuncel, Turkan Turkmaya, Vecihe Bal, Hüseyin Erten
المصدر: Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 11, Iss 2, Pp 239-245 (2023)
مصطلحات موضوعية: lachancea thermotolerans, saccharomyces cerevisiae, indigenous yeast, co-inoculation, wine, cv. emir, Agriculture, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.agrifoodscience.com/index.php/TURJAF/article/view/5422Test; https://doaj.org/toc/2148-127XTest
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 44, Iss 3, Pp 323-331 (2023)
مصطلحات موضوعية: non-saccharomyces, lachancea thermotolerans, wine, lactic acid, acidification, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2023-44-3-037.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
9دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 14 (2023)
مصطلحات موضوعية: non-Saccharomyces yeasts, Lachancea thermotolerans, Hanseniaspora spp., Metschnikowia pulcherrima, pH control, alcohol reduction, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2023.1273940/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Boqin Zhang, Juan Hu, Chifang Cheng, Yinhu Xu, Changqing Duan, Guoliang Yan
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100258- (2023)
مصطلحات موضوعية: Lachancea thermotolerans, Color parameters, Aroma compounds, Phenolic compounds, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23000783Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest