-
1دورية أكاديمية
المصدر: Pertanika Journal of Tropical Agricultural Science; May2024, Vol. 47 Issue 2, p495-508, 14p
مصطلحات موضوعية: INULIN, FAT substitutes, MUFFINS, LOW-fat foods, FOOD texture, FOOD consumption
-
2دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Molecular Sciences; May2024, Vol. 25 Issue 9, p4942, 25p
مصطلحات موضوعية: MEDITERRANEAN diet, SHORT-chain fatty acids, FAT, WAIST-hip ratio, LOW-fat foods, WESTERN diet, GUT microbiome
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Masoumi, Behzad, Tabibiazar, Mahnaz, Golchinfar, Zahra, Mohammadifar, Mohammadamin, Hamishehkar, Hamed
المصدر: Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2024, Vol. 64 Issue 11, p3539-3555, 17p
مصطلحات موضوعية: MEAT industry, PACKAGING film, PROTEIN-protein interactions, DRUG delivery systems, LOW-fat foods
-
4دورية أكاديمية
المصدر: PLoS ONE. 11/13/2023, Vol. 18 Issue 11, p1-3. 3p.
مصطلحات موضوعية: *LOW-fat foods, *STANDARD deviations, *FAT, *FOOD consumption, *DATA extraction
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Łukaszewicz, Marcin, Leszczyński, Przemysław, Jabłoński, Sławomir Jan, Kawa-Rygielska, Joanna
المصدر: Applied Sciences (2076-3417); Mar2024, Vol. 14 Issue 6, p2529, 16p
مصطلحات موضوعية: YEAST, BIOMASS, GASTRIC mucosa, BREWERIES, LOW-fat foods
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Amiri, Nazanin, Pourjahed, Atefeh, Abbasi, Habib, Karimi, Safoora
المصدر: Journal of Food Process Engineering; Mar2024, Vol. 47 Issue 3, p1-14, 14p
مصطلحات موضوعية: PHYTOSTEROLS, SESAME oil, FATS & oils, MICROEMULSIONS, BLOOD cholesterol, LOW-fat foods
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Foods; Feb2024, Vol. 13 Issue 3, p485, 46p
مصطلحات موضوعية: ODORS, PROBIOTICS, EMULSIONS, LOW-fat foods
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Küster, Inés1 (AUTHOR) ines.kuster@uv.es, Vila, Natalia1 (AUTHOR), Abad‐Tortosa, Diana2 (AUTHOR)
المصدر: International Journal of Consumer Studies. Mar2022, Vol. 46 Issue 2, p515-523. 9p. 1 Color Photograph, 1 Chart, 2 Graphs.
مصطلحات موضوعية: *YOUNG consumers, *GROCERY shopping, LOW-fat foods, HEART beat, GENDER
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Procopio, Fernanda Ramalho, Klettenhammer, Stefan, Ferrentino, Giovanna, Scampicchio, Matteo, do Amaral Sobral, Paulo José, Hubinger, Miriam Dupas
المصدر: Food & Bioprocess Technology; Oct2023, Vol. 16 Issue 10, p2147-2158, 12p
مصطلحات موضوعية: CINNAMON, OLEORESINS, PAPRIKA, LOW-fat foods, COMPARATIVE studies, GASES
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Mu, Hongliang, Weng, Peifang, Wu, Zufang
المصدر: Fermentation (Basel); Sep2023, Vol. 9 Issue 9, p794, 14p
مصطلحات موضوعية: SAUSAGES, LACTOBACILLUS casei, SURIMI, SQUIDS, VACCINATION, STAPHYLOCOCCUS, LOW-fat foods