-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Niharika Sharma, Radha, Manoj Kumar, Neeraj Kumari, Nadeem Rais, Ashok Pundir, T. Anitha, V. Balamurugan, Marisennayya Senapathy, Sangram Dhumal, Suman Natta, Vishal P. Deshmukh, Sunil Kumar, Ravi Pandiselvam, Jose M. Lorenzo, Mohamed Mekhemar
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 7, Pp e29202- (2024)
مصطلحات موضوعية: Wood apple, Phytochemical, Anticancer, Nutrition, Essential oil, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024052332Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Akhilesh Kumar Singh, Priti Pal, Brijesh Pandey, Gulden Goksen, Uttam Kumar Sahoo, Jose M. Lorenzo, Prakash Kumar Sarangi
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100910- (2023)
مصطلحات موضوعية: Bioactive, Food, Nanoencapsulation, Nanoparticles, Smart foods, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S259015752300353XTest; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Niharika Sharma, Radha, Manoj Kumar, Neeraj Kumari, Sunil Puri, Nadeem Rais, Suman Natta, Sangram Dhumal, Nelson Navamaniraj, Deepak Chandran, Pran Mohankumar, Muthamilselvan Muthukumar, Marisennayya Senapathy, Vishal Deshmukh, Rahul D. Damale, T. Anitha, V. Balamurugan, G. Sathish, Jose M. Lorenzo
المصدر: Heliyon, Vol 9, Iss 10, Pp e20232- (2023)
مصطلحات موضوعية: Bioactivities, Chrysanthemum flower, Nutrition, Phytochemicals, Traditional medicine, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844023074406Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Johanan Espinosa-Ramírez, Alicia C. Mondragón-Portocarrero, Jose A. Rodríguez, Jose M. Lorenzo, Eva M. Santos
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: microalgae, macroalgae, seaweed, meat analogs, bioactive peptides, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1254300/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Muzaffar Hasan, S.R. Arpitha, Chandrika Das, Rosalin Laishram, Minnu Sasi, Sandeep Kumar, Chirag Maheshwari, Veda Krishnan, Sweta Kumari, Jose M. Lorenzo, Manoj Kumar, Archana Sachdev, Anil Dahuja
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105698- (2023)
مصطلحات موضوعية: Functional Soymilk, Fermentation, Isoflavones, Probiotic, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464623002980Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Nadeem Rais, Akash Ved, Rizwan Ahmad, Manoj Kumar, Mrunal Deepak Barbhai, Radha, Deepak Chandran, Abhijit Dey, Sangram Dhumal, Marisennayya Senapathy, Vishal P. Deshmukh, T. Anitha, V. Balamurugan, Jose M. Lorenzo
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 107, Iss , Pp 105657- (2023)
مصطلحات موضوعية: Aged garlic extract, Garlic, Organosulfur compounds, S-allyl-L-cysteine, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464623002578Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Niloofar Biglarian, Ali Rafe, Seyed-Ahmad Shahidi, Jose M. Lorenzo
المصدر: Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
مصطلحات موضوعية: Dairy cream, Rheology, Whey protein, κ-Carrageenan, Basil seed gum, Physical attributes, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2196-5641Test
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Trina Das, Niloy Chatterjee, Esra Capanoglu, Jose M. Lorenzo, Arun K. Das, Pubali Dhar
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 18, Iss , Pp 100697- (2023)
مصطلحات موضوعية: Non-extractable polyphenols, Monomeric and polymeric polyphenols, Food-matrix polysaccharide, Colonic fermentation, Prebiotics, Gut immune-modulation, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523001402Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ana Díaz-de Usera, Luis A. Rubio-Rodríguez, Adrián Muñoz-Barrera, Jose M. Lorenzo-Salazar, Beatriz Guillen-Guio, David Jáspez, Almudena Corrales, Antonio Íñigo-Campos, Víctor García-Olivares, María Del Cristo Rodríguez Pérez, Itahisa Marcelino-Rodríguez, Antonio Cabrera de León, Rafaela González-Montelongo, Carlos Flores
المصدر: Scientific Reports, Vol 12, Iss 1, Pp 1-12 (2022)
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2045-2322Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Kazem Alirezalu, Amir Hossein Moazami‐Goodarzi, Leila Roufegarinejad, Milad Yaghoubi, Jose M. Lorenzo
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 10, Iss 8, Pp 2505-2515 (2022)
مصطلحات موضوعية: aromatic plants, essential oils, meat preservation, microbial quality, natural compounds, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test