-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: AGNIESZKA BERDOWSKA, JANUSZ KAPUŚNIAK, KATARZYNA BANDURSKA, KATARZYNA SLIŻEWSKA, MIECZYSLAW SZALECKI, MIECZYSŁAW LITWIN, RENATA BARCZYŃSKA, ZDZISŁAWA LIBUDZISZ
المصدر: Polish Journal of Microbiology, Vol 67, Iss 3 (2018)
مصطلحات موضوعية: Actinobacteria, Bacteroidetes, Firmicutes, BCFAs, obesity, SCFAs, Genetics, QH426-470, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.exeley.com/exeley/journals/polish_journal_of_microbiology/67/3/pdf/10.21307_pjm-2018-041.pdfTest; https://doaj.org/toc/1733-1331Test; https://doaj.org/toc/2544-4646Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Agnieszka Rudzka, Kamila Kapusniak, Dorota Zielińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Janusz Kapusniak, Renata Barczyńska-Felusiak
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 11, p 4489 (2024)
مصطلحات موضوعية: micronutrients, nutritional deficiencies, supplementation, probiotics, prebiotics, synbiotics, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Arkadiusz Zarski, Kamila Kapusniak, Sylwia Ptak, Magdalena Rudlicka, Sergiu Coseri, Janusz Kapusniak
المصدر: Polymers, Vol 16, Iss 5, p 597 (2024)
مصطلحات موضوعية: starch, dextrin, maltodextrin, modification methods, controlled and uncontrolled functionalization, food and non-food application, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Malwina Wojcik, Kamila Kapusniak, Arkadiusz Zarski, Janusz Kapusniak
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 4, p 1438 (2024)
مصطلحات موضوعية: resistant dextrins, dietary fibre, functional food, semi-industrial scale, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Kamila Kapusniak, Karolina Lubas, Malwina Wojcik, Justyna Rosicka-Kaczmarek, Volodymyr Pavlyuk, Karolina Kluziak, Idalina Gonçalves, Joana Lopes, Manuel A. Coimbra, Janusz Kapusniak
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 18, p 5619 (2021)
مصطلحات موضوعية: dietary fiber, resistant dextrin, potato starch, modified starch, microwave heating, molecular structure, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata Barczynska, Adam Jurgoński, Katarzyna Slizewska, Jerzy Juśkiewicz, Janusz Kapusniak
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 34, Iss , Pp 398-407 (2017)
مصطلحات موضوعية: Potato dextrin, Obesity, Firmicutes, Bacteroidetes, Actinobacteria, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S175646461730261XTest; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Sylwia Ptak, Arkadiusz Zarski, Janusz Kapusniak
المصدر: Materials, Vol 13, Iss 20, p 4479 (2020)
مصطلحات موضوعية: ionic liquids, starch modification, solvent, catalyst, plasticizer, compatibilizer, Technology, Electrical engineering. Electronics. Nuclear engineering, TK1-9971, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Microscopy, QH201-278.5, Descriptive and experimental mechanics, QC120-168.85
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata Barczynska, Katarzyna Slizewska, Mieczyslaw Litwin, Mieczyslaw Szalecki, Arkadiusz Zarski, Janusz Kapusniak
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 19, Iss , Pp 661-668 (2015)
مصطلحات موضوعية: Dietary fibre, Obesity, Firmicutes, Bacteroidetes, Prebiotics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464615004983Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata Barczynska, Katarzyna Slizewska, Kamila Jochym, Janusz Kapusniak, Zdzislawa Libudzisz
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 4, Iss 4, Pp 954-962 (2012)
مصطلحات موضوعية: Probiotic bacteria, Potato starch, Intestinal bacteria, Tartaric acid, Dextrin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464612001089Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Renata Barczynska, Kamila Jochym, Katarzyna Slizewska, Janusz Kapusniak, Zdzislawa Libudzisz
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 2, Iss 2, Pp 126-133 (2010)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464610000216Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test