-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Emmanuel Okalany, Stellah Byakika, Ivan Muzira Mukisa
المصدر: Applied Food Research, Vol 4, Iss 1, Pp 100409- (2024)
مصطلحات موضوعية: Deep-fried foods, Cooking oil quality, Oil recycling, Fish, Potato chips, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502224000222Test; https://doaj.org/toc/2772-5022Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rehema Meeme, Ivan Muzira Mukisa, Robert Mugabi
المصدر: Food ScienTech Journal, Vol 5, Iss 2, Pp 145-165 (2023)
مصطلحات موضوعية: kombucha, standards, haccp, food safety, quality, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/19880Test; https://doaj.org/toc/2685-4279Test; https://doaj.org/toc/2715-422XTest
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food ScienTech Journal, Vol 4, Iss 2, Pp 119-128 (2022)
مصطلحات موضوعية: air-drying, lactobacillus plantarum, preservation, sorghum, starter cultures, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/14760Test; https://doaj.org/toc/2685-4279Test; https://doaj.org/toc/2715-422XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Ivan Muzira Mukisa, Stellah Byakika, Arnold Serwanga
المصدر: Food ScienTech Journal, Vol 2, Iss 2, Pp 55-61 (2020)
مصطلحات موضوعية: lactobacillus plantarum, saccharomyces cerevisiae, sorghum, starter cultures, viability, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jurnal.untirta.ac.id/index.php/fsj/article/view/9120Test; https://doaj.org/toc/2685-4279Test; https://doaj.org/toc/2715-422XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Stellah Byakika, Ivan Muzira Mukisa, Alex Paul Wacoo, Remco Kort, Yusuf Byenkya Byaruhanga, Charles Muyanja
المصدر: International Journal of Food Contamination, Vol 6, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
مصطلحات موضوعية: Aflatoxin, Fermentation, Lactic acid bacteria, Sorghum, Millet, Food safety, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://link.springer.com/article/10.1186/s40550-019-0074-9Test; https://doaj.org/toc/2196-2804Test
-
6دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Food Science, Vol 2021 (2021)
مصطلحات موضوعية: Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2314-5765Test
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Scientific African, Vol 10, Iss , Pp e00583- (2020)
مصطلحات موضوعية: Bongo, Milk, Fermented foods, Safety, Public health, Science
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2468227620303215Test; https://doaj.org/toc/2468-2276Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Microbiology, Vol 2020 (2020)
مصطلحات موضوعية: Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المصدر: International Journal of Microbiology, Vol 2020 (2020)
مصطلحات موضوعية: Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Stellah Byakika, Ivan Muzira Mukisa, Robert Mugabi, Charles Muyanja
المصدر: International Journal of Microbiology, Vol 2019 (2019)
مصطلحات موضوعية: Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource