-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Pasković, Mario Franić, Marija Polić Pasković, Nassima Talhaoui, Šime Marcelić, Igor Lukić, Željana Fredotović, Paula Žurga, Nikola Major, Smiljana Goreta Ban, Nikolina Vidović, Sanda Rončević, Ivan Nemet, Natalija Džafić, Barbara Soldo
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 11, p 4669 (2024)
مصطلحات موضوعية: silicon, olive leaf phenolics, Leccino, Istarska Bjelica, human cervical adenocarcinoma (HeLa), colon cancer (HCT116), Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Karolina Brkić Bubola, Igor Lukić, Marin Krapac, Olivera Koprivnjak
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 24, p 4473 (2023)
مصطلحات موضوعية: olive fruit fly, olive oil, volatile compounds, sensory characteristics, “grubby” defect, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Lukić, Ivana Horvat, Sanja Radeka, Urska Vrhovsek
المصدر: Chemosensors, Vol 11, Iss 10, p 545 (2023)
مصطلحات موضوعية: aroma, bentonite, fermentation, phenols, protein stabilization, tannins, Biochemistry, QD415-436
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fumica Orbanić, Sara Rossi, Ena Bestulić, Irena Budić-Leto, Karin Kovačević Ganić, Ivana Horvat, Tomislav Plavša, Marijan Bubola, Igor Lukić, Ana Jeromel, Sanja Radeka
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 20, p 3838 (2023)
مصطلحات موضوعية: pre-fermentative mash cooling, pre-fermentative mash heating, saignée, prolonged post-fermentative maceration, bioactive compounds, Teran red wine, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Valerija Šimunec, Rea Bertoša, Anita Šporec, Igor Lukić, Diana Nejašmić, Marija Lovrić, Ivana Dodig, Nada Vahčić, Ana Butorac
المصدر: Food Technology and Biotechnology, Vol 60, Iss 2, Pp 178-191 (2022)
مصطلحات موضوعية: industrial fermented sausage, traditional fermented sausage, baranjski kulen, kulenova seka, proteomics, peptidomics, Biotechnology, TP248.13-248.65, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://hrcak.srce.hr/file/404994Test; https://doaj.org/toc/1330-9862Test; https://doaj.org/toc/1334-2606Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Sanja Radeka, Ena Bestulić, Sara Rossi, Fumica Orbanić, Marijan Bubola, Tomislav Plavša, Igor Lukić, Ana Jeromel
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 676 (2023)
مصطلحات موضوعية: Malvazija istarska wine, maceration treatments, HS-SPME-GC-MS, volatile aroma compounds, aroma profile, QDA sensory analysis, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Marija Polić Pasković, Nikolina Vidović, Igor Lukić, Paula Žurga, Valerija Majetić Germek, Smiljana Goreta Ban, Tomislav Kos, Lepomir Čoga, Tea Tomljanović, Sunčana Simonić-Kocijan, Dean Ban, Sara Godena, Igor Pasković
المصدر: Horticulturae, Vol 9, Iss 5, p 594 (2023)
مصطلحات موضوعية: Olea europaea L., phenols, minerals, ‘Leccino’, ‘Buža’, oleuropein, Plant culture, SB1-1110
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Central European Agriculture, Vol 22, Iss 3, Pp 582-595 (2021)
مصطلحات موضوعية: oenococcus oeni, co-inoculation, aroma compounds, organic acids, duration of malolactic fermentation, Agriculture
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://jcea.agr.hr/articles/772635_Influence_of_different_malolactic_fermentation_techniques_on_changes_in_chemical_properties_and_volatile_compounds_of_cv_T_en.pdfTest; https://doaj.org/toc/1332-9049Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Lukić, Nina Išić, Dean Ban, Branka Salopek Sondi, Smiljana Goreta Ban
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 1, p 177 (2023)
مصطلحات موضوعية: Brassica, lipoxygenase pathway, green leaf volatiles, glucosinolate hydrolysis, isothiocyanates, volatilome, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Igor Lukić, Silvia Carlin, Urska Vrhovsek
المصدر: Agronomy, Vol 12, Iss 10, p 2512 (2022)
مصطلحات موضوعية: two-dimensional gas chromatography, one-dimensional, wine, volatiles, chemometrics, cultivar, Agriculture
وصف الملف: electronic resource