-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Pang-Hung Hsu, Zheng-Ming Xie, Chia-Jui Lin, Pai-An Hwang
المصدر: Journal of Functional Foods, Vol 115, Iss , Pp 106122- (2024)
مصطلحات موضوعية: Bacillus subtilis, Fermentation, Laminaria japonica, Foam Cell, Proteomics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1756464624001245Test; https://doaj.org/toc/1756-4646Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Yu-Jyun Wei, Rui-En Fang, Jia-Shan Liu, Yang-Ching Chen, Hong-Ting Victor Lin, Chorng-Liang Pan, Chung-Hsiung Huang
المصدر: Food and Agricultural Immunology, Vol 34, Iss 1 (2023)
مصطلحات موضوعية: Allergic enteritis, enteric dysbiosis, food allergy, oligosaccharides, polysaccharides, Porphyra, Agriculture (General), S1-972, Immunologic diseases. Allergy, RC581-607
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Jenn-Shou Tsai, Hsiao-Hui Liao, Wen-Chieh Sung
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 8, p 605 (2023)
مصطلحات موضوعية: gellan gum, gelatin, agar, synersis, modified corn starch, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 14, p 2696 (2023)
مصطلحات موضوعية: calcium citrate, calcium fortification, noodle quality, oyster shells, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Hao-Xuan Wu, Wen-Chieh Sung
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 24, Iss 1, Pp 579-591 (2021)
مصطلحات موضوعية: abalone, tenderization, bromelain, food for seniors, palatability, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Yueh-Hao Ronny Hung, Chien-Yu Peng, Mei-Ying Huang, Wen-Jung Lu, Hsuan-Ju Lin, Chih-Ling Hsu, Ming-Chih Fang, Hong-Ting Victor Lin
المصدر: Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 135 (2023)
مصطلحات موضوعية: aroma compounds, seaweeds, odor modification, HS-SPME, GC–MS, GC–O, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Wen-Jung Lu, Yan-Jyun Huang, Hsuan-Ju Lin, Chun-Ju Chang, Pang-Hung Hsu, Gui-Xia Ooi, Mei-Ying Huang, Hong-Ting Victor Lin
المصدر: Antibiotics, Vol 11, Iss 4, p 497 (2022)
مصطلحات موضوعية: ethyl 3,4-dihydroxybenzoate, efflux pump inhibitors, multidrug resistance, drug transporters, phenolic compounds, molecular docking, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Yen-Shu Ting, Nodali Ndraha, Hsin-I Hsiao, Wen-Chieh Sung
المصدر: Polymers, Vol 14, Iss 8, p 1565 (2022)
مصطلحات موضوعية: acrylamide, chitosan, kinematic viscosity, Maillard reaction products (MRPs), fructose, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Po-Han Hou, Wen-Chieh Sung
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 3029 (2021)
مصطلحات موضوعية: pork skin, deep-frying, kinetic model, thickness, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Hong-Ting Victor Lin, Der-Sheng Chan, Yu-Hsiang Huang, Wen-Chieh Sung
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 12, p 3025 (2021)
مصطلحات موضوعية: pork rinds, vacuum frying, microwave-assisted frying, deep-fat frying, kinetics of oil absorption, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource