-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tohfa Kabir, Haruki Yoshiba, Afifah Zahra Agista, Halima Sultana, Yusuke Ohsaki, Chiu-Li Yeh, Ryota Hirakawa, Hiroko Tani, Tomoki Ikuta, Tomonori Nochi, Suh-Ching Yang, Hitoshi Shirakawa
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 18, p 3888 (2023)
مصطلحات موضوعية: NAFLD, resveratrol, gnetin C, hepatic fibrosis, hepatic steatosis, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Cheewin Towithelertkul, Hiroko Tani, Jiangyu Wang, Mai Murase, Yuka I. Sumita
المصدر: Journal of Oral Science. 2023, 65(1):65
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Norihisa Mikami, Hiroko Tani, Ryoji Kawakami, Atsushi Sugimoto, Shimon Sakaguchi, Tomoki Ikuta
المصدر: Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 6, Pp 3200-3208 (2021)
مصطلحات موضوعية: artepillin C, Brazilian green propolis, regulatory T cells, TNFR2, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2048-7177Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Hiroko Tani, Hisashi Taniguchi, Mai Murase, Shuichi Ino, Yuka I Sumita
المصدر: Journal of Prosthodontic Research. 2022, 66(3):514
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Hiroko Tani, Hiroyuki Koshino, Tohru Taniguchi, Maiko Yoshimatsu, Susumu Hikami, Shunya Takahashi
المصدر: ACS Omega, Vol 5, Iss 21, Pp 12245-12250 (2020)
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2470-1343Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Emi Mori, Hiroko Tani, Mami Sato, Shizuyo Kishimatu, 佐藤 真実, 岸松 静代, 森 恵見, 谷 洋子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2021, :165
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Masayuki Yamaga, Toshihiro Imada, Hiroko Tani, Shigeru Nakamura, Ayanori Yamaki, Kazuo Tsubota
المصدر: Nutrients, Vol 13, Iss 8, p 2536 (2021)
مصطلحات موضوعية: royal jelly, acetylcholine, fatty acid, ophthalmology, dry eye, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Emi Mori, Hiroko Tani, Mami Sato, Shizuyo Kishimatsu, 佐藤 真実, 岸松 静代, 森 恵見, 谷 洋子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2019, :214
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Emi Mori, Hiroko Tani, Mami Sato, Shizuyo Kishimatsu, 佐藤 真実, 岸松 静代, 森 恵見, 谷 洋子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2018, :226
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Emi Mori, Hiroko Tani, Mami Sato, Shizuyo Kishimatu, 佐藤 真実, 岸松 静代, 森 恵見, 谷 洋子
المصدر: Abstracts of the Annual Meeting of the Japan Society of Cookery Science. 2017, :227