-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Yukiko Sato, MD, Naoko Ueda-Arakawa, MD, PhD, Ayako Takahashi, MD, PhD, Masahiro Miyake, MD, PhD, Yuki Mori, MD, PhD, Yasunori Miyara, MD, Chikako Hara, MD, PhD, Yoko Kitajima, MD, Ruka Maruko, MD, PhD, Moeko Kawai, MD, Hajime Takahashi, MD, PhD, Hideki Koizumi, MD, PhD, Maiko Maruyama-Inoue, MD, PhD, Yasuo Yanagi, MD, PhD, Tomohiro Iida, MD, PhD, Kanji Takahashi, MD, PhD, Taiji Sakamoto, MD, PhD, Akitaka Tsujikawa, MD, PhD
المصدر: Ophthalmology Science, Vol 4, Iss 5, Pp 100528- (2024)
مصطلحات موضوعية: Age-related macular degeneration, Geographic atrophy, Japanese, Pachychoroid geographic atrophy, Subtype, Ophthalmology, RE1-994
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666914524000642Test; https://doaj.org/toc/2666-9145Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Masatoshi Omi, Haruhiko Yamada, Hajime Takahashi, Hidetsugu Mori, Shimpei Oba, Yuki Hattori, Kaito Yokota, Keiko Toyama, Kanji Takahashi
المصدر: Heliyon, Vol 10, Iss 6, Pp e27160- (2024)
مصطلحات موضوعية: Retinal vein occlusion, Collateral vessels, Hypertension, Animal model, Optical coherence tomography angiography, Sphingosine 1-phosphate receptor 1, Science (General), Q1-390, Social sciences (General), H1-99
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024031918Test; https://doaj.org/toc/2405-8440Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Hajime TAKAHASHI, 高橋 肇
المصدر: 日本調理科学会誌 / Journal of Cookery Science of Japan. 2023, 56(6):290
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Natsumi Takei, Ayumi Miyashita, Takashi Kuda, Yumeng Xia, Kazuya Koga, Ayaka Nakamura, Hajime Takahashi
المصدر: Food Bioengineering, Vol 2, Iss 3, Pp 223-232 (2023)
مصطلحات موضوعية: Bifidobacterium, faecal culture, Faecalibacterium, gut microbiota, wheat bran, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2770-2081Test
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahiro Yamamoto, Hikaru Ogura, Takashi Kuda, Yumeng Xia, Hajime Takahashi, Junji Inoue, Shu Takayanagi
المصدر: Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100376- (2023)
مصطلحات موضوعية: Burdock root tea, Gut microbiota, Pro-inflammatory cytokines, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772753X23001983Test; https://doaj.org/toc/2772-753XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Gayang Lee, Takashi Kuda, Yuko Midorikawa, Makoto Nishizawa, Takashi Yamagishi, Ayaka Nakamura, Hajime Takahashi
المصدر: Food Hydrocolloids for Health, Vol 3, Iss , Pp 100132- (2023)
مصطلحات موضوعية: Saccharina japonica, Holdfast, Sulphated polysaccharide, Gut microbiota, Pro-inflammatory cytokines, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2667025923000171Test; https://doaj.org/toc/2667-0259Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Asako Okamura, Hajime Takahashi, Kinuko Ogura, Masahiro Tamano, Nobuyuki Oshiro, Shiro Kato, Yuko Nakamura, 中村 優子, 加藤 士郎, 大城 信之, 小倉 絹子, 岡村 麻子, 玉野 雅裕, 高橋 元
المصدر: 脳神経外科と漢方 / Journal of Neurosurgery and Kampo Medicine. 2023, 8(1):33
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Hajime Takahashi, Hideki Karikomi, Junichi Mutou, Kaito Sakurai, Kousuke Shibusawa, Koutarou Higurashi, Kunio Miura, Ryousuke Kasai, Shigeo Ikeda, Shinichi Osaki, Syuuhei Matsumoto, 三浦 國男, 刈込 秀樹, 大﨑 慎一, 日暮 光太郎, 松本 修平, 桜井 海斗, 武藤 潤一, 池田 重雄, 河西 亮佑, 渋澤 工裕, 高橋 初
المصدر: 日本在宅血液透析学会誌 / Journal of Japanese Society for Home Hemodialysis. 2023, 3(1):31
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ryoko Nakayama, Daisuke Nishi, Masaru Sato, Akira Ito, Kimiko Uchiyama, Yuki Higuchi, Hajime Takahashi, Kousaku Ohinata
المصدر: Nutrients, Vol 15, Iss 15, p 3491 (2023)
مصطلحات موضوعية: functional food, mood state, rice endosperm protein, Euthymia Scale, POMS 2, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Natsumi Takei, Takashi Kuda, Natsumi Handa, Hajime Takahashi, Bon Kimura
المصدر: Food Bioengineering, Vol 1, Iss 1, Pp 91-100 (2022)
مصطلحات موضوعية: bread flour, gut microbiome, Lactobacillus johnsonii, Limosilactobacillus reuteri, whole wheat flour, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2770-2081Test