-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Zuoyong Zhang, Jiayi Chen, Li Zheng, Jinlong Zhao, Na Guo, Xue Fang, Xuan Lu, Fangyan Zhang, Guilan Zhu
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101491- (2024)
مصطلحات موضوعية: Rice protein isolate hydrolysate, Temperature, Cysteine, Maillard reaction, Antioxidant activity, Meaty flavor, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S259015752400378XTest; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Jingjing Wang, Ran Zhang, Guilan Zhu, Lingling Wang, Han Bai, Yong Qian, Xiazhen Zhou, Qiang Yin, Yan Zhang
المصدر: Annals of Microbiology, Vol 73, Iss 1, Pp 1-11 (2023)
مصطلحات موضوعية: Bacterial laccase, Chloride tolerance, Dye decolorization, Redox mediator, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1869-2044Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Na Guo, Shuang Ye, Ganghua Zhou, Yimeng Zhang, Fangyan Zhang, Jingjing Xu, Shenyu Pan, Guilan Zhu, Ziying Wang
المصدر: Ultrasonics Sonochemistry, Vol 95, Iss , Pp 106387- (2023)
مصطلحات موضوعية: Ultrasound treatment, Whey protein isolate, Rutin, Covalent interaction, Chemistry, QD1-999, Acoustics. Sound, QC221-246
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1350417723000998Test; https://doaj.org/toc/1350-4177Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Minghui Zhou, Min Han, Jiaxue Qing, Min Yu, Guilan Zhu
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
مصطلحات موضوعية: Co-fermentation, post-processing, myrtle rice beverage, product characteristics, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Na Guo, Miaomiao Song, Wei Liu, Fangyan Zhang, Guilan Zhu
المصدر: PLoS ONE, Vol 18, Iss 11 (2023)
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Fangyan Zhang, Xiangcun Wang, Na Guo, Huanhuan Dai, Yimei Wang, Yiwei Sun, Guilan Zhu
المصدر: Gels, Vol 9, Iss 5, p 368 (2023)
مصطلحات موضوعية: tea polyphenols, low acyl gellan gum, pH, Science, Chemistry, QD1-999, Inorganic chemistry, QD146-197, General. Including alchemy, QD1-65
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Xuran Cai, Xianfeng Du, Guilan Zhu, Zhihua Cai, Chuan Cao
المصدر: CyTA - Journal of Food, Vol 18, Iss 1, Pp 401-408 (2020)
مصطلحات موضوعية: ketchup, potato starch, xanthan gum, electrostatic interactions, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
8
المؤلفون: Jingjing Wang, Ran Zhang, Guoao Ding, Lingling Wang, Wei Wang, Yan Zhang, GuiLan Zhu
المصدر: Functional & Integrative Genomics. 23
مصطلحات موضوعية: Genetics, General Medicine
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::30d774c97b1b13ab61f5638b1c446432Test
https://doi.org/10.1007/s10142-023-01094-0Test -
9
المؤلفون: Yan Zhang, GuiLan Zhu, Qunyi Tong, Jiajia Ni, Xue Fang, Xiaozhong Chen, Ziying Wang
المصدر: Journal of Applied Microbiology. 134
مصطلحات موضوعية: General Medicine, Applied Microbiology and Biotechnology, Biotechnology
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::340e8d5a625b3a684ada824cf2776f42Test
https://doi.org/10.1093/jambio/lxad081Test -
10