-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Mei Wang, Hélène Brignot, Chantal Septier, Christophe Martin, Francis Canon, Gilles Feron
المصدر: Food Chemistry: Molecular Sciences, Vol 8, Iss , Pp 100192- (2024)
مصطلحات موضوعية: Astringency, Threshold, bPRPs, gPRPs, Elderly, Tannic acid, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666566223000321Test; https://doaj.org/toc/2666-5662Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Mahé Arexis, Gilles Feron, Marie-Claude Brindisi, Pierre-Édouard Billot, Stéphanie Chambaron
المصدر: Journal of Eating Disorders, Vol 11, Iss 1, Pp 1-29 (2023)
مصطلحات موضوعية: Binge-eating disorder, Emotional eating, Overeating, Emotion regulation, Inhibition, Scoping review, Psychiatry, RC435-571
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2050-2974Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mei Wang, Chantal Septier, Hélène Brignot, Christophe Martin, Francis Canon, Gilles Feron
المصدر: Molecules, Vol 27, Iss 5, p 1617 (2022)
مصطلحات موضوعية: astringency, threshold, saliva, elderly, proline-rich-protein, tannic acid, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mathieu Schwartz, Fabrice Neiers, Gilles Feron, Francis Canon
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 7 (2021)
مصطلحات موضوعية: saliva, antioxidant capacity, diet, flavor, redox, perception, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2020.612735/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Philippe Besnard, Jeffrey E. Christensen, Hélène Brignot, Arnaud Bernard, Patricia Passilly-Degrace, Sophie Nicklaus, Jean-Paul Pais de Barros, Xavier Collet, Benjamin Lelouvier, Florence Servant, Vincent Blasco-Baque, Bruno Verges, Laurent Lagrost, Gilles Feron, Rémy Burcelin
المصدر: Scientific Reports, Vol 8, Iss 1, Pp 1-15 (2018)
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2045-2322Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Mathieu Schwartz, Francis Canon, Gilles Feron, Fabrice Neiers, Amparo Gamero
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 9, p 2006 (2021)
مصطلحات موضوعية: oral microbiota, flavor, perception, fermented beverages, wine, beer, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المصدر: Molecules, Vol 26, Iss 10, p 2906 (2021)
مصطلحات موضوعية: prebiotic fibres, in vivo aroma release, PTR-MS, aroma perception, sweetness perception, dumping effect, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Valentina A. Andreeva, Manon Egnell, Pilar Galan, Gilles Feron, Serge Hercberg, Chantal Julia
المصدر: Nutrients, Vol 11, Iss 9, p 1998 (2019)
مصطلحات موضوعية: diet quality, dietary index, nutrient profiling system, oral health, front-of-package label, public health, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gilles Feron, Christian Salles
المصدر: International Journal of Food Studies, Vol 7, Iss 1 (2018)
مصطلحات موضوعية: mastication, saliva, food bolus, aroma, taste, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Carolina Muñoz-González, Francis Canon, Gilles Feron, Elisabeth Guichard, Maria Angeles Pozo-Bayón
المصدر: Molecules, Vol 24, Iss 7, p 1277 (2019)
مصطلحات موضوعية: PTR-ToF-MS, wine aroma persistence, in vivo aroma release, commercial tannin extracts, saliva, interindividual differences, Organic chemistry, QD241-441
وصف الملف: electronic resource