-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Gilda Aiello, Davide Tosi
المصدر: Journal of Agriculture and Food Research, Vol 16, Iss , Pp 101179- (2024)
مصطلحات موضوعية: Artificial Intelligence, Data analysis, Food quality, Machine learning, Unhealthy food, Agriculture (General), S1-972, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2666154324002163Test; https://doaj.org/toc/2666-1543Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Gilda Aiello, Mauro Lombardo, Sara Baldelli
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 11, p 4339 (2024)
مصطلحات موضوعية: Vitamin D, food fortification, nutritional biochemistry, Vitamin D metabolism, clinical nutrition, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: P. Dongiovanni, M. Meroni, Gilda Aiello, A. D’Amato, N. Cenzato, S. Casati, G. Damiani, C. Fenoglio, D. Galimberti, E. Grossi, D. Prati, G. Lamorte, C. Bianco, L. Valenti, A. Soggiu, S. Zapperi, C. A. M. La Porta, M. Del Fabbro, G. M. Tartaglia
المصدر: Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: saliva, proteomic analysis, biomarker, healthy subjects, liquid biopsy, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmolb.2023.1327233/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-889XTest
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Jianqiang Li, Carlotta Bollati, Gilda Aiello, Martina Bartolomei, Fabrizio Rivardo, Giovanna Boschin, Anna Arnoldi, Carmen Lammi
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
مصطلحات موضوعية: ACE, anti-diabetic property, hypotensive property, casein hydrolysate, DPP-IV, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2023.1198258/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Beatrice Zoanni, Gilda Aiello, Anne Negre-Salvayre, Giancarlo Aldini, Marina Carini, Alfonsina D’Amato
المصدر: International Journal of Molecular Sciences, Vol 24, Iss 12, p 10009 (2023)
مصطلحات موضوعية: skin, lipidome, UV-A, carnosine, Biology (General), QH301-705.5, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.mdpi.com/1422-0067/24/12/10009Test; https://doaj.org/toc/1661-6596Test; https://doaj.org/toc/1422-0067Test
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Guillermo Santos-Sánchez, Gilda Aiello, Fabrizio Rivardo, Martina Bartolomei, Carlotta Bollati, Anna Arnoldi, Ivan Cruz-Chamorro, Carmen Lammi
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 5, p 1099 (2023)
مصطلحات موضوعية: hempseed, bioactive peptides, antioxidant, functional foods, Caco-2 cells, bioavailability, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Gilda Aiello, Francesca Rescigno, Marisa Meloni, Beatrice Zoanni, Giancarlo Aldini, Marina Carini, Alfonsina D’Amato
المصدر: Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 300 (2023)
مصطلحات موضوعية: 3D dermis spheroids, proteomics, carnosine, label free quantification, UVA, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Gilda Aiello, Ruoxian Xu, Raffaele Pugliese, Martina Bartolomei, Jianqiang Li, Carlotta Bollati, Lukas Rueller, Josef Robert, Anna Arnoldi, Carmen Lammi
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 22, p 3693 (2022)
مصطلحات موضوعية: food by-products, food waste, plant protein, press cakes, ultrasound-assistant extraction, vegetal drinks, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Ruoxian Xu, Elena Sirtori, Giovanna Boschin, Kalina Bermudez Torres, Anna Arnoldi, Gilda Aiello
المصدر: Diversity, Vol 14, Iss 10, p 814 (2022)
مصطلحات موضوعية: wild lupin, Lupinus, 2D-electrophoresis, conglutins, seed proteins, anion-exchange chromatography, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Sara Sangiorgio, Nikolina Vidović, Giovanna Boschin, Gilda Aiello, Patrizia Arcidiaco, Anna Arnoldi, Carlo F. Morelli, Marco Rabuffetti, Teresa Recca, Letizia Scarabattoli, Daniela Ubiali, Giovanna Speranza
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 17, p 2667 (2022)
مصطلحات موضوعية: soybean protein hydrolysate, ACE inhibitor, peptide synthesis, Lineweaver–Burk plot, simulated gastrointestinal digestion, functional food, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource