-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Genova, J.L., Rodrigues, R.B., Martins, J.S., Uczay, M., Henriques, J.K.S.
المصدر: Archivos de Zootecnia ; volume 69, issue 265, page 124-131 ; ISSN 1885-4494
الإتاحة: https://doi.org/10.21071/az.v69i265.5048Test
http://www.uco.es/ucopress/az/index.php/az/article/viewFile/5048/3264Test -
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Lima, C.S., Genova, J.L., Barbosa, K A., Rupolo, P.E., Azevedo, L.B., Gregory, C.R., Carvalho, S.T., Nunes, R.V., Carvalho, P.L.O., Faveri, J C.
المصدر: South African Journal of Animal Science; Vol. 52 No. 4 (2022); 482-491 ; 2221-4062 ; 0375-1589
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/245925/232650Test; https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/245925Test
الإتاحة: https://doi.org/10.4314/sajas.v52i4.08Test
https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/245925Test -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Genova, J.L., Oliveira, N.T.E., Scherer, C.P., Carvalho, P.L.O., Costa, A. B. S., Artoni, S.M.B., Júnior, A.C.G., Santos, L.B.A., Carvalho, S.T., Bortoluzzi, J.
المصدر: South African Journal of Animal Science; Vol. 52 No. 1 (2022); 98-110 ; 2221-4062 ; 0375-1589
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/224962/212233Test; https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/224962Test
الإتاحة: https://doi.org/10.4314/sajas.v52i1.12Test
https://www.ajol.info/index.php/sajas/article/view/224962Test -
4
المؤلفون: Eger, M., Kern, E.L., Carvalho, S.T., Carvalho, P.L.O., Genova, J.L., Grando, M.A.
المصدر: South African Journal of Animal Science, Volume: 52, Issue: 2, Pages: 134-141, Published: 2022
مصطلحات موضوعية: sensory attributes, sodium chloride levels, food and beverages, animal protein, dried meat, qualitative characteristics
وصف الملف: text/html
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1575::c696b9390e4eed50c77e813aa07f03fbTest
http://www.scielo.org.za/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0375-15892022000200002&lng=en&tlng=enTest -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Genova, J.L., Rodrigues, R.B., Martins, J.S., Uczay, Mariana, Henriques, J.K.S.
المصدر: Archivos de zootecnia, ISSN 0004-0592, Vol. 69, Nº. 265, 2020, pags. 124-131
مصطلحات موضوعية: Additions, Alternative foods, Beehive products, Monogastric nutrition, Aditivos, Alimentos alternativos, Produtos apícolas, Nutrição de monogástricos
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://dialnet.unirioja.es/servlet/oaiart?codigo=7272179Test; (Revista) ISSN 0004-0592