-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Budiul Mihaela M., Mateescu Mădălina, Vlase Gabriela, Vlase Titus, Bocănici Simona, Bradu Ionela A.
المصدر: Journal of the Serbian Chemical Society, Vol 89, Iss 4, Pp 521-537 (2024)
مصطلحات موضوعية: antipsychotic drug, pharmaceutical formulations, thermal properties, biocompatible polymers, biopolymers, gelling agents, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Advanced Veterinary Research, Vol 14, Iss 3 (2024)
مصطلحات موضوعية: Food additives, Food industry, Preservatives, Stabilizers, Thickeners, Gelling agents, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Journal of Advanced Veterinary Research; Vol. 14 No. 3 (2024): Special Issue: The 18th Scientific Conference, Faculty of Veterinary Medicine, Zagazig University (Veterinary Medicine and One Health in Light of Climate Changes); 542-546 ; 2090-6277 ; 2090-6269
مصطلحات موضوعية: Food additives, Food industry, Preservatives, Stabilizers, Thickeners, Gelling agents
وصف الملف: application/pdf
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Choi, Minsol, Kim, Haeng-Hoon, Seo, Hyewon, Sathasivam, Ramaraj, Kim, Jae Kwang, Park, Sang Un
المصدر: Journal of Phytology; Volume 16, 2024; 8-12 ; 2075-6240
مصطلحات موضوعية: Gelling agents, Root regeneration, Growth media, In vitro rooting ability
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://updatepublishing.com/journal/index.php/jp/article/view/8793/6287Test; https://updatepublishing.com/journal/index.php/jp/article/view/8793Test
الإتاحة: https://doi.org/10.25081/jp.2024.v16.8793Test
https://updatepublishing.com/journal/index.php/jp/article/view/8793Test -
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Rodrigues, Gardenia Barbosa Carrijo, Oliveira Filho , Josemar Gonçalves de, Jakelaitis, Adriano, Silva, Elton Clementino da, Placido, Geovana Rocha, Marcionilio, Suzana Maria Loures de Oliveria, Bitencourt, Raphaela Gabrí
المصدر: Research, Society and Development; Vol. 13 No. 4; e6313445531 ; Research, Society and Development; Vol. 13 Núm. 4; e6313445531 ; Research, Society and Development; v. 13 n. 4; e6313445531 ; 2525-3409
مصطلحات موضوعية: Alcohol en gel, COVID-19, Agentes gelificantes, Polímeros, Estabilidad, Álcool em gel, Estabilidade, Alcohol gel, Gelling agents, Polymers, Stability
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/45531/36282Test; https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/45531Test
الإتاحة: https://doi.org/10.33448/rsd-v13i4.45531Test
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/45531Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Virginia SARROPOULOU, Eleni MALOUPA, Katerina GRIGORIADOU
المصدر: Notulae Botanicae Horti Agrobotanici Cluj-Napoca, Vol 51, Iss 2 (2023)
مصطلحات موضوعية: auxins, cytokinins, ex situ conservation, gelling agents, Greek yarrow, micropropagation, Forestry, SD1-669.5, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.notulaebotanicae.ro/index.php/nbha/article/view/13124Test; https://doaj.org/toc/0255-965XTest; https://doaj.org/toc/1842-4309Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Birgit Dusemund, Mojca Durjava, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Yolanda Sanz, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Jürgen Gropp, Paola Manini, Joana Firmino, Maria Vittoria Vettori, Matteo Lorenzo Innocenti
المصدر: EFSA Journal, Vol 21, Iss 3, Pp n/a-n/a (2023)
مصطلحات موضوعية: semi‐refined carrageenan, technological additives, gelling agents, stabilisers, thickeners, safety, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/1831-4732Test
-
8
المؤلفون: Batalha, Maria João Marques dos Santos
المساهمون: Gomes, Ana Maria Pereira, Veritati - Repositório Institucional da Universidade Católica Portuguesa
مصطلحات موضوعية: Análogo vegetal ao ovo, Soja, Agentes gelificantes, Coagulação, Processamento HPP, Vegetable analogue to egg, Soybean, Gelling agents, Coagulation, HPP Processing, Domínio/Área Científica::Ciências Agrárias::Biotecnologia Agrária e Alimentar
وصف الملف: application/pdf
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Jham Lal, Pradyut Biswas, Soibam Khogen Singh, Reshmi Debbarma, Naresh Kumar Mehta, Suparna Deb, Sanjeev Sharma, Gusheinzed Waikhom, Arun Bhai Patel
المصدر: Gels; Volume 9; Issue 4; Pages: 305
مصطلحات موضوعية: gel feed, gelling agents, physical properties, feed acceptability, gel stability
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Gel Applications; https://dx.doi.org/10.3390/gels9040305Test
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Вісник фармації; Том 105 № 1 (2023); 57-65 ; News of Pharmacy; Vol. 105 No. 1 (2023); 57-65 ; Вестник фармации; Том 105 № 1 (2023); 57-65 ; 2415-8844
مصطلحات موضوعية: емульгель, маруна дівоча, екстракт густий, гелеутворювач, технологія, структурно- механічні властивості, emulgel, feverfew (Tanacetum parthenium), dense extract, gelling agents, technology, structural and mechanical properties
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: http://nphj.nuph.edu.ua/article/view/272880/269401Test; http://nphj.nuph.edu.ua/article/view/272880Test