-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Dawid Dygas, Joanna Berłowska
المصدر: BioResources, Vol 18, Iss 3, Pp 4458-4474 (2023)
مصطلحات موضوعية: sugar beet pulp, waste biomass, feed, yeast, protein, free amino nitrogen, crude fiber, Biotechnology, TP248.13-248.65
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Rodriguez Rey, Jacqueline, Tran, Thierry, Aumeunier, Amaury, Rieu, Aurélie, Verdier, François, Martin, Antoine, Alexandre, Hervé, Tourdot-Maréchal, Raphaëlle, Grandvalet, Cosette
المساهمون: Procédés Alimentaires et Microbiologiques Dijon (PAM), Université de Bourgogne (UB)-Université Bourgogne Franche-Comté COMUE (UBFC)-Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE)-Institut Agro Dijon, Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro), Aliment, Fermentation, Interaction, Microbiote (AFIM), Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Institut national d'enseignement supérieur pour l'agriculture, l'alimentation et l'environnement (Institut Agro)-Université de Bourgogne (UB)-Université Bourgogne Franche-Comté COMUE (UBFC)-Institut National de Recherche pour l’Agriculture, l’Alimentation et l’Environnement (INRAE)-Institut Agro Dijon, Biomère SA
المصدر: ISSN: 0023-6438.
مصطلحات موضوعية: Kombucha, Free amino nitrogen, Moonlighting proteins, Vesicles, Interactions, [SDV.BBM]Life Sciences [q-bio]/Biochemistry, Molecular Biology, [SDV.IDA]Life Sciences [q-bio]/Food engineering
العلاقة: hal-04594587; https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04594587Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2024.116016Test
https://institut-agro-dijon.hal.science/hal-04594587Test -
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Srinivasan Ramalingam, Ashutosh Bahuguna, SeMi Lim, Ah-Ryeong Joe, Jong-Suk Lee, So-Young Kim, Myunghee Kim
المصدر: Foods; Volume 11; Issue 3; Pages: 375
مصطلحات موضوعية: alcohol, gochujang, Bacillus cereus, free amino nitrogen, Zygosaccharomyces rouxii
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Grain; https://dx.doi.org/10.3390/foods11030375Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Vratislav Psota
المصدر: Kvasný průmysl, Vol 65, Iss 4, Pp 142–148-142–148 (2019)
مصطلحات موضوعية: barley, sweet wort, FAN, free amino nitrogen, malting quality, Fermentation industries. Beverages. Alcohol, TP500-660
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.kvasnyprumysl.eu/index.php/kp/article/view/187Test; https://doaj.org/toc/2570-8619Test
-
5
المؤلفون: Božič, Domen
المساهمون: Terpinc, Petra
مصطلحات موضوعية: encimska aktivnost, pH, kongresna sladica, free amino nitrogen, phenolic compounds, slajenje, udc:664.43:543.2/.9, congress wort, enzyme activity, antioksidativna učinkovitost, barley malt, antioxidant potential, viscosity, prosti aminokislinski dušik, malting, ječmenov slad, fenolne spojine, viskoznost, extract, ekstrakt
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::7c68d396e22a945d7ad2fa0551c88dfaTest
https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?id=145217Test -
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Dygas, Dawid, Berłowska, Joanna
المصدر: BioResources; Vol. 18 No. 3 (2023); 4458-4474 ; 1930-2126
مصطلحات موضوعية: Sugar beet pulp, Waste biomass, Feed, Yeast, Protein, Free amino nitrogen, Crude fiber
وصف الملف: application/pdf
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Annie E. Hill, Graham G. Stewart
المصدر: Fermentation; Volume 5; Issue 1; Pages: 22
مصطلحات موضوعية: brewing, fermentation, free amino nitrogen, wort, yeast
جغرافية الموضوع: agris
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: Fermentation for Food and Beverages; https://dx.doi.org/10.3390/fermentation5010022Test
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Šiuolaikinės technoligijos darniai aplinkai : mokslinės praktinės konferencijos straipsnių rinkinys, 2018/2019 m. / Vilniaus kolegija. Agrotechnologijų fakultetas, Vilnius : Vilniaus kolegija, 2019, p. 81-84 ; ISBN 9786094360558
مصطلحات موضوعية: free amino nitrogen, nutrient medium, spectrophotometry, ninhydrin
-
9
المؤلفون: Tobias Becher, Jean Titze, Nele Gänz, Stephan Drusch
المصدر: European Food Research and Technology. 248:741-750
مصطلحات موضوعية: chemistry.chemical_classification, Chromatography, biology, Isothermal titration calorimetry, Free amino nitrogen, General Chemistry, Biochemistry, High-performance liquid chromatography, Industrial and Manufacturing Engineering, Amino acid, chemistry.chemical_compound, chemistry, Covalent bond, Isohumulone, biology.protein, Fermentation, ddc:664, Bovine serum albumin, ddc:633, Food Science, Biotechnology
وصف الملف: application/pdf
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::165ad576aa8e318f3eb43564d0a030d6Test
https://doi.org/10.1007/s00217-021-03926-4Test -
10
المصدر: Journal of microbiology, epidemiology and immunobiology. 98:481-485
مصطلحات موضوعية: 0301 basic medicine, biology, Chemistry, 030231 tropical medicine, Medicine (miscellaneous), Free amino nitrogen, General Medicine, biology.organism_classification, medicine.disease_cause, Hydrolysate, 03 medical and health sciences, Hydrolysis, 030104 developmental biology, 0302 clinical medicine, Listeria monocytogenes, Enzymatic hydrolysis, Listeria, medicine, Food science, Rutilus, Common roach
الوصول الحر: https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7f2ce82d7ad9a3bf8be760e8a64e5eb5Test
https://doi.org/10.36233/0372-9311-108Test