-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Eric N. Ponnampalam, Michelle Kearns, Ali Kiani, Sarusha Santhiravel, Payam Vahmani, Sophie Prache, Frank J. Monahan, Cletos Mapiye
المصدر: Frontiers in Animal Science, Vol 5 (2024)
مصطلحات موضوعية: red meat, dietary means, forages, phytonutrients, conjugated linoleic acid, omega-3 fatty acids, Veterinary medicine, SF600-1100
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fanim.2024.1329346/fullTest; https://doaj.org/toc/2673-6225Test
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Roisin O' Sullivan, Raquel Cama-Moncunill, Michael Salter-Townshend, Olaf Schmidt, Frank J. Monahan
المصدر: Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100858- (2023)
مصطلحات موضوعية: Authenticity, IRMS, Geographic, Milk, Butter, Cheese, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2590157523003012Test; https://doaj.org/toc/2590-1575Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyi Hong, Chenguang Li, Liming Wang, Mansi Wang, Simona Grasso, Frank J. Monahan
المصدر: Agriculture, Vol 13, Iss 2, p 234 (2023)
مصطلحات موضوعية: reformulation strategy, healthier processed meat, sensory liking, consumer preferences, willingness-to-pay, Agriculture (General), S1-972
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Aidan P. Moloney, Shane McGettrick, Peter G. Dunne, Kevin J. Shingfield, Robert Ian Richardson, Frank J. Monahan, Finbar J. Mulligan, Marion Ryan, Torres Sweeney
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 24, p 4061 (2022)
مصطلحات موضوعية: beef, muscle, CLA, omega-3 fatty acids, shelf-life, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Xinyi Hong, Chenguang Li, Liming Wang, Zhifeng Gao, Mansi Wang, Haikuan Zhang, Frank J. Monahan
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 21, p 3460 (2022)
مصطلحات موضوعية: nutrition claim, health claim, sensory test, choice-based conjoint experiment, payment estimation, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Aidan P. Moloney, Shannon S. Wilson, Sibhekiso Siphambili, Lara Moran, Edward G. O’Riordan, Maurice G. O’Sullivan, Joseph P. Kerry, Frank J. Monahan, Mark McGee
المصدر: Animals, Vol 12, Iss 18, p 2417 (2022)
مصطلحات موضوعية: bulls, grazing, colour, composition, eating quality, Veterinary medicine, SF600-1100, Zoology, QL1-991
وصف الملف: electronic resource
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Aidan P. Moloney, Edward G. O’Riordan, Mark McGee, Brigitte Picard, Frank J. Monahan, Lara Moran, Raquel Cama-Moncunill
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 15, p 2281 (2022)
مصطلحات موضوعية: bulls, grazing, longissimus muscle, colour, discrimination, muscle fibres, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Md Abu bakar Siddique, Sabine M. Harrison, Frank J. Monahan, Enda Cummins, Nigel P. Brunton
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 4, p 714 (2021)
مصطلحات موضوعية: Bisphenol A, metabolites, meat and meat products, LC-MS/MS, GC-MS/MS, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Gebrehawerya B. Mezgebo, Frank J. Monahan, Mark McGee, Edward G. O’Riordan, Declan Marren, Anne Listrat, Brigitte Picard, R. Ian Richardson, Aidan P. Moloney
المصدر: Foods, Vol 8, Iss 7, p 278 (2019)
مصطلحات موضوعية: beef, fat score, intramuscular fat, fibre type, sensory quality, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Lara Moran, Shannon S. Wilson, Cormac K. McElhinney, Frank J. Monahan, Mark McGee, Maurice G. O’Sullivan, Edward G. O’Riordan, Joseph P. Kerry, Aidan P. Moloney
المصدر: Foods, Vol 8, Iss 7, p 264 (2019)
مصطلحات موضوعية: grass-fed, young bulls, nutritional quality, tenderness, carcass characteristics, pasture, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource