-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Tyler B. Mason, Anna Dolgon-Krutolow, Kathryn E. Smith
المصدر: Obesities, Vol 4, Iss 2, Pp 132-144 (2024)
مصطلحات موضوعية: dietary restraint, binge eating, moderators, systematic review, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Felipe Q. da Luz, Mohammed Mohsin, Paula C. Teixeira, Edilaine dos Santos, Tamiris Gaeta, Silvia Ferrari, Kayo Martin, Andréia Dias, Tatiana A. Jana, Leticia S. Marinho, Isabella Lobo, Luisa Pascoareli, Táki Cordás, Phillipa Hay
المصدر: Obesities, Vol 4, Iss 2, Pp 145-159 (2024)
مصطلحات موضوعية: binge eating disorder, eating disorders, treatment, therapy, online, overweight, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Peyton E. Allen, Akinola D. Akinwumi, Evan G. Kroeze, Paula Y. Leigh, Sahnet N. Ramirez, Gregory L. Smart, Tay M. Thomas, Hunter L. Paris
المصدر: Obesities, Vol 4, Iss 2, Pp 169-182 (2024)
مصطلحات موضوعية: obesity, hypoxic conditioning, body mass regulation, weight loss, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Youssef Kouidrat, Rufin Louhou, Claire Mondot, Imed Daami, Ali Amad, Momar Diouf
المصدر: Obesities, Vol 4, Iss 2, Pp 160-168 (2024)
مصطلحات موضوعية: obesity, rehabilitation, physical activity, nutrition, quality of life, Food processing and manufacture, TP368-456, Nutritional diseases. Deficiency diseases, RC620-627
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Baiq Pebrianti Hidayati, Nuri Andarwulan, Didah Nur Faridah
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
مصطلحات موضوعية: 3-mcpde, cpo, dry washing, ge, wet washing, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/46872Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Whika Febria Dewatisari, Hariyadi
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 10-26 (2024)
مصطلحات موضوعية: antibacterial, traditional functional beverage, wedang uwuh, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/46542Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Lenny Agustina, Hanifah Nuryani Lioe, Nuri Andarwulan
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 27-45 (2024)
مصطلحات موضوعية: flavoring agents, indonesia, legality, online marketplace, profile, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/48619Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Maureen Sabila, Sugiyono, Dias Indrasti, Anuraga Jayanegara
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 46-55 (2024)
مصطلحات موضوعية: blanching, fruits, meta-analysis, total phenolic, vegetables, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/50862Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Syntiya Inanda Khoidir, Rika Cahyani Irjayanti, Annisa Jihan Purnama, Nastiar Majidatun Wakhidah, Rista Anggriani
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 56-66 (2024)
مصطلحات موضوعية: antioxidant, cymbidium golden boy orchid, flower leather, phenolic extract, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/45511Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Ika Dyah Kumalasari, Aninditta Putri Devira
المصدر: Jurnal Teknologi dan Industri Pangan, Vol 35, Iss 1, Pp 67-78 (2024)
مصطلحات موضوعية: cookies, flour, green beans, organoleptic, physico-chemical, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://journal.ipb.ac.id/index.php/jtip/article/view/45382Test; https://doaj.org/toc/1979-7788Test; https://doaj.org/toc/2087-751XTest