يعرض 1 - 10 نتائج من 349 نتيجة بحث عن '"Food Component"', وقت الاستعلام: 1.26s تنقيح النتائج
  1. 1
    دورية أكاديمية
  2. 2
    دورية أكاديمية
  3. 3
    دورية أكاديمية
  4. 4

    المصدر: Nya blodbaserade biomarkörer för spegling av mikrobiota, kost och deras interaktion associerad med typ 2 diabetes risk Kostbiomarkörer : från potential mot implementering Bioaktiva ämnen i maten har betydelse för kardiometabol hälsa Nutrition Reviews. In Press

    وصف الملف: electronic

  5. 5
    دورية أكاديمية
  6. 6
    دورية أكاديمية
  7. 7
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Ambroselli, Donatella, Masciulli, Fabrizio, Romano, Enrico, Catanzaro, Giuseppina, Besharat, ZEIN MERSINI, Massari, MARIA CHIARA, Ferretti, Elisabetta, Migliaccio, Silvia, Izzo, Luana, Ritieni, Alberto, Grosso, Michela, Formichi, Caterina, Dotta, Francesco, Frigerio, Francesco, Barbiera, Eleonora, Giusti, Anna Maria, Ingallina, Cinzia, Mannina, Luisa

    مصطلحات موضوعية: metabolic syndrome, food, food component, diet, metabolomic, biomarkers

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/pmid/36771347; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000930816000001; volume:15; issue:3; firstpage:1; lastpage:39; numberofpages:39; journal:NUTRIENTS; https://hdl.handle.net/11573/1667979Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85147651148

  8. 8
    دورية أكاديمية

    المساهمون: Ambroselli, D., Masciulli, F., Romano, E., Catanzaro, G., Besharat, Z. M., Massari, M. C., Ferretti, E., Migliaccio, S., Izzo, L., Ritieni, A., Grosso, M., Formichi, C., Dotta, F., Frigerio, F., Barbiera, E., Giusti, A. M., Ingallina, C., Mannina, L.

    مصطلحات موضوعية: biomarker, diet, food, food component, metabolic syndrome, metabolomics

    العلاقة: info:eu-repo/semantics/altIdentifier/wos/WOS:000930816000001; volume:15; issue:3; journal:NUTRIENTS; https://hdl.handle.net/11588/949727Test; info:eu-repo/semantics/altIdentifier/scopus/2-s2.0-85147651148

  9. 9
    دورية أكاديمية
  10. 10
    دورية أكاديمية

    المؤلفون: Masataka Narukawa, 成川 真隆

    المصدر: 日本食品科学工学会誌 / Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi. 2022, 69(2):31