-
1
المؤلفون: Bergman, Kristina, Woodhouse, Anna, Langeland, Markus, Vidakovic, Aleksandar, Alriksson, Björn, Hornborg, Sara
المصدر: Science of the Total Environment. 907
مصطلحات موضوعية: Environmental impact, Fish, Fish products, Fisheries, Food supply, Forestry, Gas emissions, Greenhouse gases, Land use, Life cycle, Proteins, Sustainable development, Ecosystem quality, Feed ingredients, Filamentous fungus, Forest industry, LCA, Oncorhynchus mykiss, Paecilomyces variotii, Rainbow trout, Side streams, Single cell proteins, biodiversity, cell, environmental impact, life cycle analysis, performance assessment, protein, Biodiversity
وصف الملف: print
الوصول الحر: https://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:ri:diva-67952Test
https://doi.org/10.1016/j.scitotenv.2023.168018Test -
2دورية أكاديمية
المصدر: Shipin Kexue, Vol 45, Iss 7, Pp 281-289 (2024)
مصطلحات موضوعية: traditional fermented fish products, microflora composition, characteristic flavor substances, microbial metabolism, correlation analysis, omics analysis, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.spkx.net.cn/fileup/1002-6630/PDF/2024-45-7-033.pdfTest; https://doaj.org/toc/1002-6630Test
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Ir. Hrytsynyak, T. Shvets
المصدر: Ribogospodarsʹka Nauka Ukraïni, Vol 67, Iss 1, Pp 177-190 (2024)
مصطلحات موضوعية: eco-products of fisheries, organic aquaculture, legal regulation of aquaculture production, market of organic fish products, Aquaculture. Fisheries. Angling, SH1-691
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://fsu.ua/index.php/en/2024/1-2024-67/2024-01-177-190-hrytsynyakTest; https://doaj.org/toc/2075-1508Test; https://doaj.org/toc/2312-9581Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Putri Widyanti Harlina, Vevi Maritha, Fang Geng, Edy Subroto, Tri Yuliana, Raheel Shahzad, Jing Sun
المصدر: International Journal of Food Properties, Vol 26, Iss 2, Pp 3115-3136 (2023)
مصطلحات موضوعية: Lipidomics, lipid, food quality, animal products, fish products, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Данилюк, Мария, Ишевский, Александр, Наумова, Анна, Яккола, Анастасия
مصطلحات موضوعية: semifinished fish products, trout trimming, unsaturated fatty acids, social nutrition, nutrients, рыбные полуфабрикаты, тримминг форели, непредельные жирные кислоты, социальное питание, нутриенты
وصف الملف: text/html
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Rios Mera, Juan Dario
المصدر: Universidad Nacional de Jaén||Repositorio Institucional – UNJ
مصطلحات موضوعية: fish products, omega 3, sodium reduction, microencapsulation, oxidative stability, https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01Test
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: A Comparative Study of Freshwater Fish Burgers Made from Three Amazonian Species: Omega 3 Fortification and Sodium Reduction; Foods; https://doi.org/10.3390/foods13040565Test; http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/625Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Rios Mera, Juan Dario
المصدر: Universidad Nacional de Jaén||Repositorio Institucional – UNJ
مصطلحات موضوعية: Sodium reduction, Fish products, Potassium chloride, Calcium chloride, https://purl.org/pe-repo/ocde/ford#2.11.01Test
وصف الملف: application/pdf
العلاقة: A sequential approach to reduce sodium chloride in freshwater fish burgers considering chemical, texture, and consumer sensory responses; https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113854Test; Food Science and Technology; http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/626Test
الإتاحة: https://doi.org/10.1016/j.lwt.2022.113854Test
http://repositorio.unj.edu.pe/handle/UNJ/626Test -
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Alik Yu. Asanov
المصدر: Известия высших учебных заведений. Поволжский регион: Естественные науки, Iss 3 (2023)
مصطلحات موضوعية: shallow reservoir, quarry, forage base, fish products, fish productivity, ichthyofauna, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2307-9150Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Carlos Cardoso, Jorge Valentim, Romina Gomes, Joana Matos, Andreia Rego, Inês Coelho, Inês Delgado, Carla Motta, Isabel Castanheira, José A. M. Prates, Narcisa M. Bandarra, Cláudia Afonso
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 9, p 1332 (2024)
مصطلحات موضوعية: aging, algae, bioavailability, fatty acids, fish and fish products, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Estefany Rengifo, Juan D. Rios-Mera, Patricia Huamaní, Rafael Vela-Paredes, Jessy Vásquez, Erick Saldaña, Raúl Siche, Fernando Tello
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 7, p 1004 (2024)
مصطلحات موضوعية: spray-drying, fish products, microparticles, sacha inchi oil, omega 3, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource