-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Shujun Lin, Abul Hossain, Fereidoon Shahidi
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-12 (2024)
مصطلحات موضوعية: Arctic char, Pigmentation, Dietary lipid, Dietary astaxanthin, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
2دورية أكاديمية
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
مصطلحات موضوعية: Pandalus borealis, Processing discards, Antioxidants, HPLC, Mass spectrometry, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
3دورية أكاديمية
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 6, Iss 1, Pp 1-32 (2024)
مصطلحات موضوعية: Atlantic salmon, Aquaculture, Protein hydrolysate, Bioactive peptide, In-silico production, Health effect, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Fanghua Guo, Renan Danielski, Sarusha Santhiravel, Fereidoon Shahidi
المصدر: Antioxidants, Vol 13, Iss 6, p 636 (2024)
مصطلحات موضوعية: legume hulls, bioefficiency, polyphenols, bioactive peptides, biological activity, Therapeutics. Pharmacology, RM1-950
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المؤلفون: Larissa Santos Assunção, Carolina Oliveira de Souza, Fereidoon Shahidi, Tainara Santos Oliveira, Denilson de Jesus Assis, Luis Fernandes Pereira Santos, Itaciara Larroza Nunes, Bruna Aparecida Souza Machado, Camila Duarte Ferreira Ribeiro
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 4, p 523 (2024)
مصطلحات موضوعية: Elaeis guineensis, Elaeis oleifera, jackfruit seed, jackfruit central axis, experimental design, nanotechnology, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Fereidoon Shahidi, Chandrika Sewwandi Dissanayaka
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 5, Iss 1, Pp 1-21 (2023)
مصطلحات موضوعية: Polyphenols, Phenol-protein complexes, Molecular interactions, Molecular docking, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Tharindu R. L. Senadheera, Abul Hossain, Fereidoon Shahidi
المصدر: Applied Sciences, Vol 13, Iss 21, p 12088 (2023)
مصطلحات موضوعية: marine bioactive compounds, biological properties, functional foods, food industry, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-14 (2022)
مصطلحات موضوعية: Antioxidants, Parboiling, Roasting, Pittu, Porridges, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Na Thi Ty Ngo, Tharindu R. L. Senadheera, Fereidoon Shahidi
المصدر: Plants, Vol 12, Iss 20, p 3575 (2023)
مصطلحات موضوعية: bioactive peptides, bioinformatics, BIOPEP-UWM database, antioxidant activity, dipeptidyl peptidase IV (DPP IV) inhibitory peptide, angiotensin-converting enzyme (ACE) inhibitory peptides, Botany, QK1-989
وصف الملف: electronic resource
-
10دورية أكاديمية
المؤلفون: Jiankang Wang, Xiaojia Hu, Yan Huang, Ye Zou, Linxiao Han, Daoying Wang, Fereidoon Shahidi
المصدر: Food Production, Processing and Nutrition, Vol 4, Iss 1, Pp 1-13 (2022)
مصطلحات موضوعية: Response surface methodology, Acidolysis, P-coumaric acid, Monooleyl p-coumarates, Dioleyl p-coumarates, Antioxidant activity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641, Food processing and manufacture, TP368-456
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://doaj.org/toc/2661-8974Test