-
1دورية أكاديمية
المؤلفون: Monica Laureati, Annalisa De Boni, Anna Saba, Elsa Lamy, Fabio Minervini, Amélia M. Delgado, Fiorella Sinesio
المصدر: Foods, Vol 13, Iss 10, p 1534 (2024)
مصطلحات موضوعية: alternative protein, edible insects, cultured meat, algae, plant-based food, pulses, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
2دورية أكاديمية
المؤلفون: Marina Mefleh, Ghofrane Omri, Rosangela Limongelli, Fabio Minervini, Monica Santamaria, Michele Faccia
المصدر: Frontiers in Nutrition, Vol 11 (2024)
مصطلحات موضوعية: fermentation, Lactococcus lactis, plant-based beverage, minerals, raffinose, viscosity, Nutrition. Foods and food supply, TX341-641
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2024.1269154/fullTest; https://doaj.org/toc/2296-861XTest
-
3دورية أكاديمية
المؤلفون: Mohammad Yaghoubi Khanghahi, Sabrina Strafella, Pasquale Filannino, Fabio Minervini, Carmine Crecchio
المصدر: Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 1798 (2024)
مصطلحات موضوعية: biofertilization, bioprotection, plant growth-promoting rhizobacteria, phytostimulation, Technology, Engineering (General). Civil engineering (General), TA1-2040, Biology (General), QH301-705.5, Physics, QC1-999, Chemistry, QD1-999
وصف الملف: electronic resource
-
4دورية أكاديمية
المؤلفون: Mariagrazia Molfetta, Etiele G. Morais, Luisa Barreira, Giovanni Luigi Bruno, Francesco Porcelli, Eric Dugat-Bony, Pascal Bonnarme, Fabio Minervini
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 14, p 2065 (2022)
مصطلحات موضوعية: meat-alternative proteins, fermentation, amino acid profile, single-cell proteins, edible mushrooms, microalgae, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
5دورية أكاديمية
المصدر: Foods, Vol 11, Iss 3, p 425 (2022)
مصطلحات موضوعية: cheese microbiota, cheese quality, cheese safety, cheesemaking technology, metagenetic analysis, natural whey starter cultures, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
6دورية أكاديمية
المؤلفون: Monica Agnolucci, Michela Palla, Caterina Cristani, Noemi Cavallo, Manuela Giovannetti, Maria De Angelis, Marco Gobbetti, Fabio Minervini
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 10 (2019)
مصطلحات موضوعية: wheat, Arbuscular mycorrhizal symbionts, Funneliformis mosseae, Lactobacillus plantarum, root endophytic bacterial biota, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fmicb.2019.02500/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
7دورية أكاديمية
المؤلفون: Mariagrazia Molfetta, Giuseppe Celano, Fabio Minervini
المصدر: Foods, Vol 10, Iss 7, p 1613 (2021)
مصطلحات موضوعية: bread, glycaemic index, antioxidant activity, essential free amino acids, gamma-aminobutyric acid, Chemical technology, TP1-1185
وصف الملف: electronic resource
-
8دورية أكاديمية
المؤلفون: Mirco Vacca, Giuseppe Celano, Marcello Salvatore Lenucci, Sergio Fontana, Flavia Maria la Forgia, Fabio Minervini, Aurelia Scarano, Angelo Santino, Giuseppe Dalfino, Loreto Gesualdo, Maria De Angelis
المصدر: Microorganisms, Vol 9, Iss 6, p 1316 (2021)
مصطلحات موضوعية: probiotics, prebiotics, antioxidants, microbiota, synbiotic, fecal batches, Biology (General), QH301-705.5
وصف الملف: electronic resource
-
9دورية أكاديمية
المؤلفون: Leidiane A. A. Menezes, Fabio Minervini, Pasquale Filannino, Maria L. S. Sardaro, Monica Gatti, Juliano De Dea Lindner
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
مصطلحات موضوعية: fermentable oligosaccharides, disaccharides, monosaccharides and polyols, irritable bowel syndrome, bread, lactic acid bacteria, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fmicb.2018.01972/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest
-
10دورية أكاديمية
المصدر: Frontiers in Microbiology, Vol 9 (2018)
مصطلحات موضوعية: bakery, traditional, sourdough, flour, carbohydrates, free amino acids, Microbiology, QR1-502
وصف الملف: electronic resource
العلاقة: https://www.frontiersin.org/article/10.3389/fmicb.2018.01984/fullTest; https://doaj.org/toc/1664-302XTest